איפה ילדי אור הירח?

ילד רע 15

New member
איפה ילדי אור הירח?

התחלתי להתעניין באביב ממש לפני זמן מה כשקניתי את האלבום האחרון שהוא הוציא וכתבתי בקצרה עליו. עוד יותר עניין אותי לחפור ולחפש מידע נוסף באתר הרשמי שלו, ובארכיון הכתבות מצאתי כתבות שונות עוד משנת 1991 שם התחיל את הקריירה המוסיקלית שלו. בני נוער מזדהים, חלק מנסים להתאבד, אביב הופך לתופעה, כתבות, חדשות, דיבור בלתי פוסק, סופרסטר אמיתי, יוצר אמיתי מהנשמה, מתנגד למימסד, למשטרה, להתמסחרות ... כ"כ כאב לי שכל זה אפיין את ילדי אור הירח, שקרוב לוודאי אולי שומעים את אביב אבל התבגרו ולכן אני סבור שיצאו משיגעון האביב שלהם. וזה כואב ועצוב לי (מצידי תצחקו עליי). אני מאוד מושפע במצבים שונים ממוסיקה מסוג כזה, כ"כ נגע ללבי, האיפור המוגזם, הביגוד, ההופעה החיצונית בכללה - המוחצנת, פשוט תופעה, אביב גפן שכולו נשמה. זה נורא ריגש אותי.

InnocenceLost

New member
כמו כולנו..

אין פה מישהו שלא רוצה להחזיר את הגלגל לאחור, לאותה תקופה של אביב אבל מה לעשות, כולם ממשיכים עם הזמן, כי עם הזמן הכל חולף... =\

InnocenceLost

New member
../images/Emo32.gifאני נוטשת לקצת..

אני עוברת דירה מחר , אז עוד מעט מנתקים לי את המחשב ואני אהיה חסרת מחשב לשבועות הקרובים מקווה לבוא להתעדכן דרך חברים תמשיכו ככה ואני רוצה לראות שפספסתי הרבה :) אז כל מי שיצא לי להכיר וכל מי שפחות, אני אתגעגע :) יום טוב

אריאלושש ../images/Emo10.gif

אני ממש אתגעגע.. תמשיכי להתעדכן ואיך שיהיה לך באיזשהי דרך להתחבר או משו ישר תחברי! שיהיה לך המון בהצלחה במעבר ובהכל!! תהיי בקשר:)
ליאור

למעלה