איפה יצחק קדמן כשצריך אותו?!

נר11

New member
איפה יצחק קדמן כשצריך אותו?!

לא ייתכן שבמדינה מתוקנת ייתנו בשעה 17:00 אחר הצהריים כשכל הילדים במדינה רואים טלוויזיה יעשו מסיבת עיתונאים בשידור חי ובחורה צעירה תתן פירוטים מפורטים של מעשי אונס, תיאור מפורטים של איברים, נגיעות, רמיזות, אמירות - אני כולי מזועזע!! ישבתי מול הילדים שלי ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי - כאילו אני רואה סרט כחול עם הילדים ב17:00! בושה וחרפה לערוצי הטלוויזיה שלא החשיכו את התיאוריםפ האלה באמצע רק כי הם אוהבים צהוב! (לפעמים מתחשק לי להיות חרדי ופשוט להוציא את הטלוויזיה מהבית...)

רוצה לשבור מיתוס?

גם חילוני יכול להוציא את הטלויזיה מהבית. זה פשוט מזעזע. מקלקל כל חלקה טובה פלא שאחר כך הילדים יוצאים כמו שהם נראים... זוועה.

EmiA

New member
למה שחילוני לא יעשה את זה ? ?

אם הוא רואה את המצב והוא שפוי ? ? אתה רואה שיש חילונים שכן חושבים על זה ! !

אופירA

New member
מנהל
ייתכן שמעטים, אבל בהחלט קיימים

אני הוצאתי את הטלוויזיה לגימלאות עוד בהיותי חילונית, לפני 20 שנה, והפכתי אותה לעציץ נאה. בשלב מסוים השלכתי גם את העציץ עצמו מן הבית, בשאט נפש רבה. מי שזוכר איך נראתה הטלוויזיה לפני 20 שנה, מבין שהיום הרבה יותר קל ופשוט להגיע להחלטה שהגעתי אליה בזמנו. אגב, לא רק חרדים או חילוניים מוציאים טלוויזיות מהבית, גם גויים עושים זאת. למשל - שר החינוך בבריטניה, ועוד הרבה בעלי עדינות נפש מינימלית. ואגב נוסף - ויש הרבה מאוד שלא הוציאו את הטלוויזיה, אך היו שמחים מאוד לו יכלו להוציאה, לו לא היו הם ובני ביתם מכורים לה כהרגל, ומתקשים לוותר על הזמן והתפקיד שהיא ממלאת בחייהם (כפי שאני מתקשה לוותר על הזמן שממלאת השתתפותי בפורומי האינטרנט בחיי).

EmiA

New member
האם זה רק בגלל דברים כאלה ? ?

דיברת על דברים שהצניעות יפה להם , שהם נידושים בצורה זולה מעל במה ציבורית שחשופה גם לילדים . רק זה מפריע ? האם לא מפריע שהתקשורת מזמן הפכה לכלי בידי פלג מסויים בציבוריות הישראלית ? ? שזה בא לידי ביטוי בנושאים שקשורים לענינים מדיניים ובטחוניים , בעיקר המגמתיות בסיקור המגזרים השונים . פרובוקטיבים במחנה הימין לעומת פרובוקטיבים במחנה השמאל . עוד יותר בולטות המגמתיות וההסתה בסיקור הציבור הדתי והחרדי , וזריעת המחלוקת בין פלגי העם בישראל . אז זה לא צריך להפריע ?

למעלה