איפה ישנם עוד גברים כאלה??

שרונהה

New member
מי יותר חזק???????../images/Emo66.gif

מהו סוד יתרונם הביולוגי, המולד, של הגברים במסה שרירית ובכוח? האם הוא טמון בגנטיקה בלבד? היום גם נשים וגם גברים מבקרים במכוני כושר גופני, האם דומה אפקט האימון בנשים לזה המוכר בגברים? אז מי יותר חזק? ולמה? מה תגידו על המאמר הזה?

אלמרה

New member
אנסה להרים את הכפפה...

המאמר המפורט מאוד לימד אותי מספר פרטים אודות הפיזיולוגיה של השרירים אבל לא חידש לי בנושא הנדון. מאיזה צד שרק נבחן את הסוגייה, תמיד תקפוץ לנו רות שחמורוב ואחריה יעל ארד שהביאו הישיגים ספורטיביים יוצאים מן הכלל באולימפיאדות. היות שאני סבור שהחוזק אינו קובע וגודל השריר ההוא גם כבר לא ממש נחשב כסממן גברי דוקא, אני לא יכול שלא להגיע למסקנה כי נשים הן יותר חזקות. לא הגברים ולא שריריהם מרשימים עד כמה שיהיו, עושים עלי רושם, וכבר ראינו גם נשים העוסקות בפיתוח ועיצוב גופן בצורה שלא מביישת אף גבר...

שילה1

New member
יוצאת חוצץ נגד הקביעות במאמר.נשים

אכן מסוגלות,גם בספורט.ולראייה:יש לנו חיילות קרביות לתפארת,טייסות,ואף ספורטאיות שזכו במדליות,והביאו לנו כבוד רב. אם שרירים הם קנה מידה..נו טוב. אם כח סבל והתמדה-שני המינים זהים בנושא,עם עדיפות קטנה לנשים שיולדות. ובגדול?סטריאוטיפים ממש לא מתאימים לחיים דינמיים,לדעתי כמובן.

oehhe

New member
ואללה, התגלצ'נו רחוק

חוזקם הפיזי של הגברים (ואני מתכוון לסטטיסטיקה של כלל האוכלוסיה) רב יותר. קולה כבוד לנו!!! אם אני מנסה להתייחס לפוסט שפתח את השרשור הזה (זוכרים את הפתק ששם הגבר בתיק המסמכים של אשתו) אני חושב שהגבר הזה ראוי היה הבחלט להקרא גבר מודרני, אילו רק נולד לפני 100 שנה. well הוא קנה לאשתו מכונית והוא זה שמטפל בביטוח וברישוי. לדעתי (אפשר לקרוא את זה במבטא של יצפאן\שמעון פרס): גבר מודרני לא אמור לתחוב פתקאות שכאלו בין מסמכי הרכב של אשתו גבר מודרני אמור להיות נשוי לאשה מודרנית אשה מודרנית תבחר ביחד עם אישה את הרכה ותהיה אחראית על נכסי המשפחה לפחות כמו הגבר המודרני שלה. oehhe

שרונהה

New member
איפה ישנם עוד גברים כאלה??

אישה צעירה שנהגה לביתה מהעבודה, פגעה במכוניתה באחוריה של מכונית אחרת. היא פרצה בדמעות כשהסבירה שזו מכונית חדשה, שרק לפני ימים ספורים יצאה מאולם התצוגה. איך תוכל להסביר לבעלה שהיא ניזוקה? נהג המכונית השניה גילה הבנה, אבל הסביר שעליהם לקחת אחד את פרטי השני. כשתחבה האישה הצעירה את ידה לתוך מעטפה חומה גדולה כדי לשלוף את המסמכים של הרכב, נשרה פיסת נייר. בכתב-יד גברי וכבד נרשמו המילים הבאות : "במקרה של תאונה... זיכרי חמודה, זו את שאני אוהב, לא המכונית!" איפה,איפה יש גברים כאלה?????? תלמדו גברים..... ככה!!! רק ככה אנחנו אוהבות אתכם!! ותודה לקסם ולחונה לרגע שהביאו את הסיפור הזה לקומונת "זה כל הקסם". שלפתי אותו משם...

אלמרה

New member
הסיפור הזה הוא אודותי כשהייתי נשוי

ולא יודע מאיפה קסם שלפה לי פתאום את זה... שוב פעם. עכשיו אני דפקא מצטער מאוד.. הלכה לי הלמבורגיני ואני מה לא עושה למען האהבה...

אלמרה

New member
טועים לפעמים את יודעת

ואני אפילו טעיתי פעמיים! לשון עבר נקוטה אצלי בד"כ כאשר אני מדבר על מקרים ותקלות שקרו לי בעבר. ובגלל שאני טעיתי פעמיים, אני בעד הפסקת הנישואים בבני אדם.

איפה ישנן עוד נשים ...

שהיו נוהגות באותה דרך?שמות פתק כזה? כמו שרוב הגברים היות תוקפים את הנשים שלהן בכעס זה היה גם להיפך.

אש אש

New member
שכחת??../images/Emo8.gif

כמה רומנטיות רובינו? כמה רגישות? דרמתיות? כמה נירגשות? יצירתיות? עשיתי דברים הרבה יותר גדולים מזה ועוד אעשה בחיי אז מה הייתה השאלה???

אותך לשכוח אש?

כמה רומנטית את כמה רגישה דרמטית ויצירתית? אין כמוך.לצערי אין הרבה כמוך. או כמו הנמהל ששם פתק כזה. או כמוני

למעלה