איפה יש בראשון חומוס טוב

איפה יש בראשון חומוס טוב../images/Emo35.gif ../images/Emo66.gif

אבל טוב, לא במסעדות שמוכרות 17 אלף סוגים של אוכל ו חומוס. יש לי שתי חברות, עולות חדשות מארגנטינה וספרד, ואני רוצה לקחת אותן לאכול חומוס כמו שצריך.

cobainos

New member
פלאפל בריבוע,רוטשילד

ליד הבורגראץ' שנסגר שעמד שם שנים יש אחלה פלאפל ,והחומוס ממש טוב

E M S

New member
המלצה חמה מאוד....

יש את צלך החומוס האסלי מיפו בכינויו במד"א "הערבי" נמצא באזור תעשייה הישן קרוב לשובבים וטאבון אם את באמת רוצה לתת להם את החומוס הטוב בעיר וגם זול וטעים תלכי אליו....

guysc

New member
למה להתעצל?

קחי אוטובוס/מונית/אבאמא,תסעו לשכונה הערבית ביפו,ויש שם כמה חנויות חומוס פשוט טובות. תזמינו חומוס עם פול,תערבבו וקחו בצל בצד. יש גם אחד טוב בבת ים ששכחתי מה השם שלו...

מגיע לבורגראנץ' !

מצידי שיפשטו את הרגל ! הידעתם ? לבורגראנץ' יש "הוראה מלמעלה" לא לקבל שליחות .

guysc

New member
יש סיבה לכל דבר

רוב הבנות פשוט נהגות מסריחות. נכון שזה נשמע כמו סטראוטיפ בסך הכל,אבל במחשבה יותר עמוקה,ותנסו לחשוב לפני שתתרגזו,זה נכון.

לא בדיוק מסכימה

חוץ מיזה שבאתי כבר עם ניסיון וזה פשוט לא עניין אותם . כנ"ל פיצה פרגו בנווה אשלים . זו אפלייה על רקע מיני . יש תביעות על דברים כאלה ...

guysc

New member
אף אחד לא אמר שזה בטוח בגלל

שאת בת. אמרו לך מה הסיבה שלא קיבלו אותך בגללה?

כן

בבוגראנץ' המנהל משמרת אמר לי שיש הוראה מלמעלה לא לקבל בנות כשליחות ובפרגו אמרו לי שלא צריך כרגע . אבל שליח שעובד שם סיפר לי שבעל העסק לא היה מוכן בגלל שאני בחורה .

guysc

New member
חחח

לא נורא,תמיד את יכולה לנסות להתקבל כמנקה או מבשלת |אייקון של גיא מרוצה מעוד בדיחה שובינסטית מוצלחת|

גיא זה ממש אבל ממש לא מצחיק

אז מה שהיא בחורה.? אסור לה לעשות דברים? ראיתי בסיאטל בחורות צעירות נוסעות בארלי -או שאחות של המב"ס שלי טייסת ב767 אז מה שהיא בחורה ??? לדעתי זה לא מתאים לתת הערות שובנסטיות שכאלו קח לתשומת לבך

guysc

New member
בגלל זה כתבתי "בדיחה"

ומותר לה לעשות דברים,אבל מטעם ביטחון הציבור,לא מומלץ

adidushim

New member
החומוס הכי טוב בראשל"צ-סלטי משני!

ברמת אליהו! חומוס מעולה וטרי

למעלה