איפה יש גוונים
מגניבים של COLOR CLUB?

iefrat

New member
איפה יש גוונים ../images/Emo8.gifמגניבים של COLOR CLUB?

אני רואה פה גוונים בסווצים שלכן מיוחדים ומהממים. אבל בסיבוב שווקים נתקלתי בקשת הצבעים הסטנדרטית: אדום כתום ורוד כחול וכו'. הייתי בחנות בדיזינגוף סנטר, וגם בנייל סטודיו בירושלים ובסינמה סיטי ראש"לצ בדוכן בכניסה. אני כל כך רוצה להתאבזר באחד אחרי כל הסופרלטיבים שיש עליהם אבל שיגרום לי לרצות לקחת אותו הביתה...

iefrat

New member
איפה הסניף? אפשר למצוא חניה?

אני ירושלמית שיודעת לנוסע בעיקר לקניונים עם חניה... באם קל להגיע לשם? יש חניה סבירה בסביבה? מחירים?

danra

New member
בעקרון כן, אבל זה עשר דקות הליכה

בהנחה שאת יודעת בדיוק לאן את הולכת ולא עושה סיבובים מיותרים. יש חניון ליד נייל סטודיו שאחרי ארבע הוא פתוח חינם (מקווה שלא טעיתי בשעה). יותר נוח לחנות שם, או ברחוב בכחול לבן אם יש לך תו חניה ויש מספיק חניה בכחול לבן בסביבה. זה אזור תעשייה ומאחהצ לא קורה שם כלום, הכל די ריק, אני פשוט שמה את הרכב מול הכניסה ורואה אותו מהחנות.

danra

New member
רח' בית הלל 7

אם את יודעת איפה ההתפצלות של דרך רבין למסגר ודרך פ"ת, אז הם בדיוק שם. מצד אחד יש את רח' חשמונאים והארבעה והם מהצד השני מאחור. הכי טוב אם לא מכירים זה לשים GPS וכך לא תסתבכו ברחובות הקטנים והחד כיווניים שם. ברגל אפשר פשוט ללכת מעזריאלי על דרך פ"ת ואז איפה ששדרות יהודית לרדת במדרגות קטנות (שם נמצא החניון גם) ללכת מאה מטר ישר ואז הרחוב מצד שמאל.

../images/Emo45.gifלא טעית אחרי 4 זה בחינם

אבל בעיקרון יש הרבה חניה שם באיזור בשעות אחה"צ..מנסיון חח אני נמצאת שם 3 פעמים בשבוע.. וכמו שאמרת, באמת אם לא רוצים להסתבך את יכולה ללכת מעזריאלי זה פחות מ10 דקות הליכה

למעלה