איפה יש דוגמא לתוכנית עיסקית?

לא מעונינות במשקיע פרטי

אלא אם מישהו יודע על קרן כלשהי, כמו נעמת, מט"י וכו´ לגבי ההלוואה הספיציפית שאנחנו מחפשות. לרוב אלה שאני בדקתי היו תנאים שלא מתאימים לנו. למרות זאת, תודה על פנייתך!!

לא כועסת, חמוד. אני אפילו אגיב:

הכי קל בעולם לשבת מול המחשב, להמציא לעצמך איזה שם שעלה לך הרגע בראש, ולרדת על אנשים שבאים לכאן למטרה האמיתית של התייעצות, פידבק וקבלת עזרה. אני אם חד הורית, אין לי שום עזרה כלכלית מהמדינה (כי בחרתי לא לקחת) ואני מתקיימת משלל עבודות מזדמנות. עלה לי רעיון לעסק מהבית שאני יודעת בוודאות שילך טוב, אבל בגלל מצבי הכלכלי אין באפשרותי להתחיל את המינימום שבמינימום. בטח שיכולתי להגיד: אני צריכה 10,000 ש"ח (שיהיה לי איזה רשת ביטחון, למקרה שלא יצליח לי בהתחלה), אבל הלוואה כשמה כן היא, ואני בחורה ריאלית. אז עשיתי תוכניות וחישובים ומצאתי שעם הסכום הצנוע הזה אצליח להזיז את ההתחלה. אנשים מפרגנים כמוך לא מכעיסים אותי, אלא מעלים בי רגש רחמים קל והרבה בוז. אני גם די בטוחה שכל המפרגנים למיניהם שנכנסים לכאן כאורחים בפורום- הם למעשה אדם אחד שכל מטרתו להרוס לאחרים. אז תהנה- במקרה שלי לא הצלחת!.

חיזוק לדברי מאמן על אמונה בעצמך

במאמר להלן : אמון אמון לא מגיע משום מקום . הוא תוצאה של משהו ... שעות , ימים , שבועות ושנים של עבודה ומסירות בהתמדה . רוג´ר שתאובק אנשים רבים סובלים מחוסר אמון ומחפשים אצל אחרים , איזו נוסחת קסם לשנות את מחשבותיהם מידית לאמון .לרוע המזל זה לא קורה . יש דרך להעלות קצת את רמת האמון, גם אם לא לגבהים אסטרונומיים , וגם זה בעבודה קשה . מסירות ועבודה קשה מפתחים בנו מספר דברים שמאפשרים לנו להיות בעלי יותר אמון עצמי . ראשית , הם מגבירים את רמת המיומנות שלנו . שנית , הם מכניסים אותנו למודעות לכל הדברים שיכולים לקרות בנסיבות מסוימות ובמצב נתון . כך אנו מנפים את הלא ידוע , שבדרך כלל הוא מקור אי האמון שלנו . מוסר השכל : מצא את התחום בחיים שבו יש לך חוסר אמון ושאתה יודע שאותו אתה צריך לשפר . הקדש זמן היום לפתח תכנית שבה אתה עם מחויבות עצמית לעבוד ולקדם תחום זה . פעל לפחות פעולה אחת היום להתחיל בכיוון הנכון . במשך הזמן תראה שהאמון שלך עלה . בהצלחה .

איפה יש דוגמא לתוכנית עיסקית?

הכוונה לדוגמא לאיך זה צריך להיראות בסוף- לא טיפים לאיך לכתוב אותה!!. העסק הקטן והביתי שלי בשלב של חיפוש הלוואה... תודה על העזרה!!!

בעצם, אני אהיה יותר ספיציפית...

אנחנו (שותפתי ואני) זקוקות לסיוע בגובה כ-2500 ש"ח, בתנאים נוחים להחזר. מישהו מכיר קרן סיוע שכזאת?? תודה!!

סקיפר1

New member
OK. בחיי כבר ראיתי כנראה הכל:

ברשותך אאיר לך את הדרך: הרבה עסקים קטנים, שאח"כ הפכו לגדולים החלו ללא תוכנית עסקית מסודרת. כך שיש עדיין סכוי. בנושא 2500 ש"ח ישנן שתי אפשרויות שאחת מהן תתברר כנכונה: 1. תכינו תוכנית עסקית קטנה ותמצאו ש 2500 זה כסף קטן מאוד להתחיל בו עסק, (באמת כ"כ קטן שאני אפילו לא יודע מאיפה מתחילים לחפש הלוואה בסדר גודל כזה) אבל הסכום הנדרש לא יהיה רחוק ממנו ואז תנסו לגייס כסף (משפחה, מנהל סניף הבנק שלכם, שדיסקונט יתחיל לתת הלוואות לעסקים קטנים, סתם משקיע שהרעיון ישא חן בעיניו). 2. העסק פשוט מאוד ובאמת נדרשים רק 2500 ש"ח. אולי התייעצות קצרה במט"י יכולה לעזור לכן ל"תפוס כיוון" ואולי גם מקור להלוואה. שיהיה בהצלחה.

למעלה