איפה יש הרצאות בוידאו?
א אירנושששש New member 1/11/07 #6 לא בכל הקורסים יש הרצאות מוקלטות בקורסים שבהם יש הרצאות, בשורה למעלה יש אפשרות של הרצאות מוקלטות...
A amitk80 New member 2/11/07 #8 יש את זה באחד מהקורסים במערכות מידע אני ראיתי הרצאות מוקלטות בקורס תקשורת נתונים ושימושיה בארגון אבל זה על חומר של לפני שנתיים. מאז הספיקו לשנות את החומר והמטלות בקורס הזה. הפכו אותו לקורס קשה יותר!!
יש את זה באחד מהקורסים במערכות מידע אני ראיתי הרצאות מוקלטות בקורס תקשורת נתונים ושימושיה בארגון אבל זה על חומר של לפני שנתיים. מאז הספיקו לשנות את החומר והמטלות בקורס הזה. הפכו אותו לקורס קשה יותר!!
L Lunar4D New member 3/11/07 #9 כן.. העובדה הזאת מורגשת ביותר מסחפו קצת עם הקטע הזה.. גם מיותר וגם לא מדבר לתחום שלנו. טוב גם "תפעול ושרשרת האספקה" לא בדיוק קשור. שילמדו אותנו רפואה גם.. למה לא
כן.. העובדה הזאת מורגשת ביותר מסחפו קצת עם הקטע הזה.. גם מיותר וגם לא מדבר לתחום שלנו. טוב גם "תפעול ושרשרת האספקה" לא בדיוק קשור. שילמדו אותנו רפואה גם.. למה לא
A amitk80 New member 4/11/07 #10 הייתי מוותר על הקורס הזה אבל זאת אחלה של מרצה לדעתי. לא יצא לי להכיר אותה לגמרי אבל עשתה רושם של אחלה של מרצה..
הייתי מוותר על הקורס הזה אבל זאת אחלה של מרצה לדעתי. לא יצא לי להכיר אותה לגמרי אבל עשתה רושם של אחלה של מרצה..
L Lunar4D New member 4/11/07 #11 יש בה צדדים "אחלה"... מודה. אבל משום מה הקורס לא קשור לתחום. יש חוגים אחרים שהרבה יותר מתאימים להכיל את הקורס הזה. חבל שהוא "חובה".
יש בה צדדים "אחלה"... מודה. אבל משום מה הקורס לא קשור לתחום. יש חוגים אחרים שהרבה יותר מתאימים להכיל את הקורס הזה. חבל שהוא "חובה".