איפה יש חנות שאפשר לקנות תווים ?

nir1992

New member
איפה יש חנות שאפשר לקנות תווים ?

חוץ ממרום ששם אפשר לקנות חדש, אני מחפש שאפשר לקנות בהם ספרים משומשים.

חוץ מ"מרום" יש את "פרום"

בסמטת בית השואבה (על אלנבי) - לא משומשים, אבל יחס אישי ומיוחד ומחירים הוגנים. משומשים האמת שאין לי מושג איפה משיגים בארץ, אצלנו באקדמיה הספריה עורכת פעם-פעמיים בשנה מכירה מרוכזת של תוים ישנים במחירים מצחיקים. בשנה שעברה, לעומת זאת, הייתי באמסטרדם, הלכתי לשוק, ובין דוכן של דגים לדוכן של מזכרות מצאתי דוכן ענק של תוים משומשים במחירים מצחיקים - קניתי את "חליל הקסם" (קלאוויר) של ברנרייטר במשהו כמו 5 יורו, ועוד 5-6 ספרי לידר של ברהמס ו-וולף במשהו כמו 3 יורו לספר. בקרוב בשוק הכרמל...

1מנדהוא1

New member
ניתן לקנות מתוך מגוון גדול של תווים משומשים

בתחנה המרכזית החדשה בת"א, בקומה השלישית - חנות הספרים שרחוקה יותר מ"שפע שוּק" מבין השתיים. יש שם הרבה ספרי תווים איכותיים מאוד במחירים זולים. (לשם הדגמה - לא מזמן קניתי שם את Kinderszenen של שומאן בהוצאה טובה בחמישה שקלים בלבד.) אם אתה יודע לקרוא ברוסית זה יקל על החיפוש מכיוון שרוב החוברות בהוצאות רוסיות. אבל לא רק, ככה שבכל מקרה כדאי לבדוק.

ItsikH

Member
ראשית, הייתי שם לפני כמה ימים שוב ומשום מה "נעלמה" הכוננית עם התווים - אולי העבירו אותה פנימה יותר, לא היה לי זמן לבדוק. ושנית - למה אתה חייב לגלות../images/Emo46.gif עכשיו כולם יתנפלו ויקחו לנו את הדברי הכי טובים ../images/Emo46.gif (סתאאם בצחוק, היום שיתנפלו על חנות תווים יהיה יום חג ../images/Emo13.gif)

1מנדהוא1

New member
התווים לפסנתר בכל אופן נמצאים בתוך החנות

ולמען האמת סיפרתי על החנות הזו בלב כבד כי כל פעם שאני בתחנה אני מבקר שם ואני רוצה הכל לעצמי חח. אבל הייתה לי חובה מוסרית לספר גם לאחרים, כי גם אני עליתי עליה דרך הפורום

למעלה