איפה יש כתוביות באנגלית לעונה 2? PLZ ... יש למשהו?
J Jane Locke New member 2/8/05 #3 אמממ....... האמת היא שאני די שונאת לראות עם תרגום בכלל, כי זה סתם מפריע לי, אבל בגלל שיש בסדרה הזאת מונחים מקצועיים שונים אני צריכה בכל זאת שיהיה משהו. תרגומים בעברית אף פעם לא באמת נאמנים למקור, ואני מעדיפה להקשיב לאנגלית ולא לקרוא עברית בכל מקרה.
אמממ....... האמת היא שאני די שונאת לראות עם תרגום בכלל, כי זה סתם מפריע לי, אבל בגלל שיש בסדרה הזאת מונחים מקצועיים שונים אני צריכה בכל זאת שיהיה משהו. תרגומים בעברית אף פעם לא באמת נאמנים למקור, ואני מעדיפה להקשיב לאנגלית ולא לקרוא עברית בכל מקרה.
ג גיטרה עם אדמת New member 2/8/05 #4 אה-הא. מסכים מאוד.../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif יש סדרות רפואיות כמו אי.אר שזה כמעט בלתי אפשרי לראות בלי תרגום לאנגלית ולהבין כל מונח.
אה-הא. מסכים מאוד.../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif יש סדרות רפואיות כמו אי.אר שזה כמעט בלתי אפשרי לראות בלי תרגום לאנגלית ולהבין כל מונח.
A A n g e l u s New member 4/8/05 #5 אם את לא מבינה ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif את המושגים באנגלית, מה יעזור לך כתוביות באנגלית?
אם את לא מבינה ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif את המושגים באנגלית, מה יעזור לך כתוביות באנגלית?