איפה יש לוח הצגות מתוכננות ? האתר של מרי לו לא עולה ... מישהו יודע מתי ואיפה ההצגות הקרובות ?
K kbs2005 New member 21/2/06 #1 איפה יש לוח הצגות מתוכננות ? האתר של מרי לו לא עולה ... מישהו יודע מתי ואיפה ההצגות הקרובות ?
ר רעות שטיינברג New member 21/2/06 #2 ההצגות הקרובות של מרי לו בתאריכים: בהיכל התרבות בפתח תקווה ב14.3 בשעה 20:30 בת"א בהבימה ב25,26,27.3.
ר רעות שטיינברג New member 22/2/06 #4 פשוט נגה אמרה שהיא קנתה כרטיסים ל14.3 וגם באתר הבמה רשום שיש ב14.3.
L liron500 New member 22/2/06 #7 רעותי!!! רעות יש סיכוי שאת תשני את התאריך של ההצגה יעני ל-27.3 כי זה התאריך שלההצגה שלי ואין יותר כרטיסים ל-25.3 ..אז שי סיכוי שאת תבואי בתאריך שלי ואז אני יכנס איתך למאחורי הקלעים או משו'? אני רק מתחננת אליך שתעזרי לי!!!
רעותי!!! רעות יש סיכוי שאת תשני את התאריך של ההצגה יעני ל-27.3 כי זה התאריך שלההצגה שלי ואין יותר כרטיסים ל-25.3 ..אז שי סיכוי שאת תבואי בתאריך שלי ואז אני יכנס איתך למאחורי הקלעים או משו'? אני רק מתחננת אליך שתעזרי לי!!!
L liron500 New member 22/2/06 #9 למה לא ענית לאימיילים? אם תוכלי לעשות מה שבקשתי ממך את זה לפחות אני יודה לך.. מקווה שאני לא קרציה..! אבל תחזירי לי תשובה לפחות! תשלחי לי לפרטי
למה לא ענית לאימיילים? אם תוכלי לעשות מה שבקשתי ממך את זה לפחות אני יודה לך.. מקווה שאני לא קרציה..! אבל תחזירי לי תשובה לפחות! תשלחי לי לפרטי
K kbs2005 New member 23/2/06 #11 תודה על המידע - ושאלה ... יעל בר זוהר כבר לא משתתפת ? או שמשתתפת לעיתים ?
ר רעות שטיינברג New member 23/2/06 #14 יעל כבר לא מופיעה במרי לו רק מיכל. ואמיר לפעמים בא להחליף את גיא מתי שהוא לא יכול להופיע אבל זה קורה לעיתים רחוקות.
יעל כבר לא מופיעה במרי לו רק מיכל. ואמיר לפעמים בא להחליף את גיא מתי שהוא לא יכול להופיע אבל זה קורה לעיתים רחוקות.