שפורסמה ע"י הליו מאתר pocket pc freak האם מצפה לנו עיברית חדשה ? בשקט בשקט ממשיכה חברת אקטקו לפתח עיברית לפוקט פי סי בכ-20 $ הגירסה האחרונה הינה מ7/11/2002 מצורף קישור לתוכנה
רק רציתי להראות שיש חברה אחרת שקודם המחיר הוא 20$ ולא 70$ וגם התוכנה של PDAC לא עובדת עם הדסטינייטור אני מאמין שהם יתקנו את הבאגים שלהם אבל אני מחכה כבר שנה ש PDAC יעשו טובה ויתקנו את הבאגים שלהם אבל עד היום לא היה להם תיקון משמעותי תכנס לאתר שלהם ותראה את הכל שם מלפני חצי שנה ללא שינוי כמעט זה נקרא שירות..............
בפוקט פי סי פקריק שעדין יש כאלו שמנסים לכתוב עברית חדשה והפנתי לעידכן האחרון ולפיתוח של חברה זו תןך ציון שהכל נסיוני ושאדם בדק ולא התרשם מהמוצר בעדינות, וזה חוזר אלינו כמוצר ראוי לרכישה ושימוש ולא היא. נקווה שהם ימשיכו בפיתוח של המוצר, ימכרו יקבלו תגובות וישתפרו. עד עכשיו זה לא קרה. לגבי העתיד אני שם יהבי וציפיותי למוצר שמכינים עבור מיקרוסופט. נחיה ונראה עדין יש למה להמתין. ולאלו שצריכים עברית כבר כיום אזי התשובה היא שבינתים הטוב ביותר שקיים זו העברית של PDAC אשר לטענות על התמיכה והגרסה מישהוא חשב כמה יחידות אפשר למכור בארץ והאם זה בכלל כלכלי למפתח?
אני כבר שנה עם Destinator ברכב והעברית של PDAC יושבת אצלי אך ורק בגלל ה-Destinator. יש לומר שזה המקום היחיד בו אני משתמש בעברית על גבי הפוקט פיסי חוץ מהמייל. בשביל ספר טלפונים ויומן, זה רק פאלם, היה פאלם ועדיין נשאר פאלם.