איפה יש עוד מקום בעולם שאדם ישר תוקף רוצח ותוקפים אותו

a - s -inv

New member
איפה יש עוד מקום בעולם שאדם ישר תוקף רוצח ותוקפים אותו

אני עדיין בהלם מתגובת השמאל שאכן מוכיח מפעם לפעם שוב ושוב שהוא אכן מיותר במיקום הדמוגרפי הזה

אלוני.

New member
איפה ראית אדם ישר ??

שיואיל לפשוט את מדיו , יצטרף לפוליטיקה ויביע את דעתו במקומות המתאימים- אי אפשר לאכול ת`עוגה ולהשאיר את החבל משני צידי העז שלם...

assafbr

New member
לפטר את הרמטכ``ל לאלתר!

על הרמטכ``ל לפשוט את מדיו ולתת לאנשים יותר ``מתאימים`` לעמוד בראש הצבא כמו ששמענו מספר פעמים שבועות האחרונים הרמטכ``ל אמר שהרשות הפלשתינית אינה נלחמת בטרור ואף מעודדת פיגועים. דבריו של הרמטכ``ל משום מה מנוגדים לדברי הדרג המדיני ולא ``מתאימים`` לקו מחשבתו!! אלוני אם אתה רוצה בובות במטכ``ל אז אתה יכול לקנות בינתיים יושבים שם אנשים שרואים את המציאות הביטחונית ומבינים שמי שמאשר את כל הפיגועים זה עראפת אז תקרא לו איך שאתה רוצה אבל עראפת עונה להגדרתו של רוצח והגיע הזמן לומר את זה בקול.

nirkabalo

New member
הוא אדם ישר מאד...

והיחיד שאומר את האמת. תגיד לי דבר אחד שהוא אמר ולא היה נכון. אני לא בעד פוליטיקה בצבא אבל כל הצבא הזה נגוע בפוליטיקה וזה מתחיל בזה שאומרים לחיילים לא לירות כי ``לא רוצים להחריף את המצב`` וזה מגיע לכך שסומכים על מחבל בן מחבל שיחלץ חייל פצוע משדה הקרב. לדעתי המפקדים בשטח יודעים שלא נותנים להם את כל הגיבוי להשתמש בכל מה שהם היו רוצים. אבל בגלל שהם כבר בונים על העתיד במפלגות השמאל ,הם יושבים בשקט ומפקירים את חייליהם ואת האזרחים שבאזור שליטתם. הרמטכ``ל שלנו מתגאה בכל הדחה של לוחמים לאחר טעויות מבצעיות אבל לא ראיתי אותו מדיח מישהו לאחר המחדל המביש בקבר יוסף. אם הוא היה אדם ישר אז הוא היה קם ומתפטר אבל כנראה גם הוא פוזל לחיים הפוליטיים .

למעלה