איפה יש פרקים?!

מאיפה ניתן להוריד פרקים?

של TNG/DS9/ENT/VOY אני מעדיף קישור ישיר ולא תוכנות לשיתוף קבצים. תודה רבה מראש, אדם

^hunter^

New member
למי שרצה להשיג פרקי סדרות

אני יכול להשיג קסטות עם כל הפרקים של הסדרה המקורית. אם מישהו מעוניין להפוך את זה לקבצי מחשב. בכל מקרה, למי שמוכן לצרוב בשבילי את כל הפרקים של הדור הבא\ח"ע9\וויאגר אני אשמח מאוד. אני אפילו אתן תשלום סימלי

G.O.D

New member
באתר של קלדרון, חפש למטה

בדפים הקודמים או בכרטיסו האישי.

DDN

New member
FTP

אם הFTP שלי יעלה (ובעזרת השם, זה יהיה בסופשבוע) אז יהיה אפשר למצוא אצלי את הפרקים של TNG,DS9 והסרטים של TNG.

G.O.D

New member
הערת חוקית:

כל הדברים שמתפרסמים כאן בנוגע להורדת פרקים, דעו! פרקים אלו מוגנים בזכויות יוצרים, וכל שימוש בהם דורש הרשאה מפורטת מאולפני פאראמאונט ויוצרי הסדרה. [זו עבודה מלוכלכת אבל מישהו חייב לעשות אותה...]

DDN

New member
באסה!

הלך הFTP לסטאר טרק. זה מה שמגניב ברובוטריקים. שחררו את זכויות היוצרים שלהם או משהו כזה. . . .

Esmena

New member
מה?איכפת לך מזכויות יוצרים?

ואתה רוצה להיות רודן אינטרגאלקטאי משובח?

G.O.D

New member
מחובתי כנציג תפוז בפורום...

לגנות בתוקף את מה שאמרת, חוק זכויות יוצרים הינו ככל חוק בישראל ויש לשמור עליו כשם ששומרים על כל חוק.

DDN

New member
אתה צודק, וחבל. אבל (הצד שכנגד)

היה כ"כ קל אם לא היו משדרים את זה יותר, ואז היה אפשר, אבל כל עוד שהם עושים מזה כסף, זה בהחלט עבירה על חוק זכויות יוצרים, ועשית טוב מאוד שהזכרת פה לכולם, וגם לעבריינים מועדים כמוני. הקטע זה שהרבה אנשים (וגם אני) מחפשים את הפתרון הנוח והמהיר ולא רוצים לחכות לערוצי הכבלים/לווין פה בארץ שיועילו בטובם לשדר. . . . אחד החברים שלי, יש לו כבר את כל הפרקים של אנטרפרייז שעלו, את כל האנדרומדות שעלו (סידרה דגולה), ועוד ועוד דברים שלא הגיעו פה לארץ. עבריינים כן, אבל מפאת חוסר סבלנות. בכל מקרה, צודק. ועוד נקודה למחשבה - דברים שמוקרנים בטלויזיה, אפשר להקליט בוידאו ביתי, כמו כן אפשר להלקיט למחשב. זה דבר, שכמה שזה לא חוקי כבר התקבל כמובן מאליו, שאפשר לשמור עותק בבית, וכמובן ידוע שאנשים עושים את זה ומשאילים קלטות לחברים. . .. . ולהבהרה - אני לא קורא נגד החוק, אני פשוט אומר שהוא דפוק, צבוע ובלתי ניתן (או קשה ל) אכיפה. חוצמזה (עבור ESMENA) - איזה מין רודן אני אהיה אם יעצרו אותי בתחילת הדרך על משהו כמו זכויות יוצרים? (פשע קטן עם עונש ענק).

אתה טועה מאוד

לא שלא צריך לשמור על החוק, אבל: 1. אתה לא שוטר, ומה שאנחנו עושים בבית הפרטי שלנו אינו עניינך. וגם אם אנחנו מדברים על מה שאנחנו עושים בבית, זה לא תפקידך לחנך אותנו או לכפות עלינו את ישום החוק או לגנות אותנו אם *נדמה* לך שמישהו עבר עליו. תפקידך הוא לנהל את הפורום, ואת זה אתה עושה יפה מאוד (באמת). אם עצם הודעה מסויימת היה מהווה עבירה על החוק היה מקום להתערבותך. אבל בהעברת מידע וכתובות אין שום עבירה. 2. בלי לפגוע בכלליות האמור ב1 לעיל, אתה אינך מישפטן (אני מניח, לא שזה משנה גם אם אתה כן), ולא ידועות לך כל העובדות הנוגעות לקבצים כלשהם המוחזקים ו/או מועברים בין אנשים המשתתפים בפורום. כך שהקביעה שלך כאילו מדובר בעבירה כלשהי אינה במקום. לידיעתך, יש מצבים המתירים העתקת מידע שאינם פוגעים בזכויות יוצרים כגון הקלטה מטלויזיה שהוזכרה כבר (אני לא אומר שזה המצב. אבל גם לא שאינו כזה). 3. ראה 1 ו-2.

WTF? מה קורה פה?

עכשיו ראיתי את הודעתך (GOD) על האוסף המרשים שלך, ועל הורדת פרקי DS9 ומזימה זדונית להשגת עותק של NEMESIS. הצלחת לבלבל אותי היטב. אם חשדתי בכשרים (כלומר, איך נגיד, הממ... זאת אומרת בדיוק להפך) נא קבל התנצלותי. לא שאני רומז משהו.

omly

New member
איפה יש פרקים?!

היי אם יש שם מישהו שיודע על FTP או על אתר באינטרנט אבל לא על תוכנית שיתופית כמו KAZAA שבו אפשר להוריד פרקים מלאים באיכות סבירה אנא אימרו לי כדי שאוכל להוריד..

למעלה