איפה יש קפוארה באיזור ראשון?

jennie 00

New member
אז ככה.. יש כמה מאמנים שמה../images/Emo26.gif

1.יש את אודי (סרפיסטה) 502405-054 2.יש את יעל (ג'יני) 340855-053 3.ויש את אמיר (פרפינה) 249058-053

GoTHiK

New member
תזהר מללכת לקורדאו!

יש עוד שתי קבוצות בראשון חוץ מקורדאו ד'יאורו יש לך בקניון לב העיר (השק"ם) איפה שהיכל התרבות.. בקיצור מול הקולנוע רב-חן יש כזה דלת שיורדים למטה זה במרתף זאת קבוצת קפורג'ינגה! ויש את אבאדה ומינאס שאני לא יודע איפה הן מתאמנות

jennie 00

New member
../images/Emo46.gifסליחה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש לך בעיה אם קורדאו? חמוד\ה שלי כמו שאני לא אומרת שום דבר רע על קפוארג'ינגה גם את על תגידי קורדאו יש לך דעות על קורדאו שמור אותן לעצמך

Bantus

New member
פה אין מלחמות....

אוקי, אז מההודעה שלך אפשר להבין שזה אחד מהפעמים הראשונות שלך בפורום. אז יש כמה דברים שהולכיחם פה. דבר ראשון, יש פה המון חבר'ה מכל מני קבוצות דבר שני- א-י-ן פה השוואות על קבוצות, ואין לרדת פה על אף קבוצה אז כל דבר לא נחמד על קבוצות אחרות, תשמור אותם לעצמך למה זה יגרום לריבים וסיכסוכים וזה מיותר אז כל דבר שהוא לא במקום תשמור אותו לעצמך ואל תגרוםפ לבעיות. תודה

BiAAcH

New member
אני רואה שכבר אמרו לך....

לא היה לי אינטרנט אז לא יכולתי למחוק, אבל רק שתדע, שהחוק הראשון של הפורום הזה הוא שלא יורדים \ משווים \ מתעלים על קבוצות אחרות...

BiAAcH

New member
לא, אני יודע שאת בת...

טעות שלי, הייתי צריך להגיב להודעה של מי שכתב את המשפט הטיפשי הזה...

למעלה