איפה יש תיקים לסקייט כאלה

Ultra-Skater

New member
איפה יש תיקים לסקייט כאלה

איפה אני משיג תיק עם מקום לחבר סקייט מאחורה באיזה חנויות יש כמה עולה ויש ברשתות או חנויות תיקים ? בחיפה או בתל אביב או עוד איפשהו לא ממש משנה גם ככה צריך לנסוע...

Go in out

New member
מה???????

כול כך הרבה הם לא הגזימו מזה המחיר הזה ואם כבר איפו קונים את זה

Ultra-Skater

New member
350 מוגזם בריבוע מזה זה !

שמע אחי ב 350 שח אני קונה קרש דנדש לסקייט לא תיק... אני מחפש את התיק הכי זול שיש שאפשר לתקוע סקייט מאחורה (ויהיה גם טוב אפ יהיה אפשר לדחוף בפנים 2 בקבוקי מים אבל אפשר לחיות גם בלי זה) יענו 200 לתיק בשבילי זה המון 350 זה לא מקובל על הדעת אין איזה משהו ב 100 (קצת יותר סביר) לא מחפש תיק אטומי מעוצב אטוםפ במים עם מקום לדיבורית ולווין ועם אזעקה משוכללת... מחפש תיק פלוס תופסנים לסקייט זה הכל

flitzer

New member
יש לך ב..

יש לך בפרייסטייל זה בבן יהודה 198 ת"א אם אתה רוצה את הטלפון אז בוא לאיי סי קיו שלי 109211155

Ultra-Skater

New member
מה אך אחד לא יודע ? איפה משיגים

חצי ממכם מסתובבים עם תיקי סקייט כאלה -ואף אחד לא יודע מאיפה הוא הביא את זה או שכולכם קניתם ב 350 שח ?!?!? אני רוצה להשיג תיק עם תופסנים לסקייט בפחות מ 250 שח ! (מה לא קיים ?) מישהו...?!

rodney

New member
אני לא מאמין שתמצא בארץ

במתחת ל250 ש"ח אבל אני יאחל לך בכל זאת בהצלחה אולי תזמין מהאינטרנט

dmaryan

New member
אני עשיתי משהוא כזה...

תקשיב, אני לקחתי תיק ישן ועשיתי בו חורים ו הכנסתי בהם חוטים, את החוטים אני קושר מסביב הקרש בין שני הTRUCKS וזהוא !, לא משהוא מיוחד אבל זה מחזיק ולא מתנדנד. כל מה שצריך זה קצת דימין וחוטים, תנסה, מה יש לך להפסיד? תיק ישן?

neo16

New member
יש בפרי בסטייל קניתי שם לפני חודש..

קניתי שם תיק של בלינד שמחזיק את הסקט ב300 אחלה תיק אפשר לראות אותו בסקט אמריקה בקטגוריה של התיקים זה התיק הראשון למעלה מימין

למעלה