איפה יש,

איפה יש,

באזור ת``א חנות שמוכרת מוצרי מיידן(חולצות,בובות אדי.)אשמח לכתובת מדוייקת,תודה מראש.

בדיזינגוף סנטר

יש חנות באחת הכניסות שנדמה לי קוראים לה תומר יש שמה ממש אבל ממש הכל ולא רק של מיידן

xxShaNixx

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

עדן זה עדיין שחור מודגש חחחחחחחחחחח מתהההההה

Beautiful Scar

New member
אני אסביר לך, *מתמצאת בסנטר*../images/Emo199.gif

כשאת נכנסת מכניסה מס' 4.. שזוהי הכניסה מתחת לגשר איפה שהכביש הראשי החוצה את הסנטר. מצד שמאל של הכניסה, בחנות הראשונה (שמה וולווט) יש לך שם חנות בגדי גות', סייבר..אימו וכו'.. ומה שתרצי בעצם. אז, את ממשיכה ישר.. (עולה למעלה, לכייון כניסה מס' 7 כמדומני).. ושם יש לך חנות הנקראת UFO בUFO תוכלי למצוא תיקים של איירון מיידן, סיכות, חולצות וכו'.. כעת מיציני בניין אחד, כעת תצאי מכניסה מס' 4.. ותעברי את הכבשי הראשי החוצה אל הבניין השני כנסי, ותמצאי את החנות הנקראת תומר.. שם תמצאי הכל.. יש לציין שהמחירים בסנטר נורא יקרים, אז כדי לך לקחת כמה מזומנים טובים בכיס.

Beautiful Scar

New member
אם מדברים על מזומנים../images/Emo199.gif

כעת קיבלתי משכורת, הרבה שטרות!!!

חחח אני מהצפון

אבל במקרה לפני שבועיים בערך הייתי בחנות תומר אז אני זוכרת קניתי שם חולצה והמחירים של החולצות זה כמו בכל מקום 40 אחת 70 שתיים באסה שלא קניתי מדבקות לגיטרה!!

Beautiful Scar

New member
אני גם מהצפון../images/Emo199.gif

אני מעפולה ובמקור מנהריה. אז? אני מתנחלת בת"א כמעט כל סופשבוע..אני פשוט הרבה שם. אם את רוצה אני יכולה לתת לך חנויות כאלה גם בצפון.. :)

אני יודעת שיש אחת בחיפה...

אוף אני רוצה מדבקות לגיטרה וסיכות לתיק :( ובחנות בחיפה אין מדבקות אני אשמח אם תגיד לי איפה יש עוד אולי בקריות יותר קרוב...

Beautiful Scar

New member
אוקי.. ../images/Emo199.gif

יש בהדר.. בעפולה יש חנות בשם ארור.. אם את צריכה יותר פרטים, כאילו אני לא כ"כ הרבה מסתובבת שם אך אני רק יודעת על החנויות.. אבל הפורום שבאמת יגיד לך אלו חנויות אלטרנטיביות ניתן למצוא בקריות ובצפון כולו כנסי ל- אופנה אלטרנטיבית. יום טוב:)

Beautiful Scar

New member
מה?! יש שלט ענק רואים אותו מכל האזור!../images/Emo199.gif

כלומר שנכנסים, אפשר לראות אותו מכל הכיוונים. ולא נורא אם לא מצאת את תומר:) וולווט וUFO גם יותר זולים וניתן למצוא שם יותר הרבה דברים ופחות צפוף אני למשל הייתי בוולווט (וקניתי מחוך
)

את יודעת אולי איפה יש...

בכל החנויות האלה אני יכולה למצוא סיכות ויש את הדברים האלה שאפשר לתפור על כל מיניי מקומות אפשר למצוא את זה שם גם ומדבקות? ואם יש חנות בצפון (קריות/חיפה) שיש בה את כל מה שאני רוצה אני ממש אשמח לדעת

Beautiful Scar

New member
אמרתי לך.. ../images/Emo199.gif

יש בהדר שבחיפה.. אם את רוצה מיקום מדויק יותר, שאיני יודעת אותו ספציפית אך אני כן יודעת איך להגיע אליו ואני די אסבך אותך אני ממליצה לך להכנס לפורום אופנה אלטרנטיבית ולשאול שם מה המיקום. ואותם דברים שאמרת שאפשר לתפור אותם בכל מקום, אלו פאצים.. ולא תופרים אותם.. אולי תופרים כמה תפירות בשביל חיזוק, אבל מגהצים את זה על הבגד והדבק חם שמתחת לזה נרתח ונדבק לבגד.. וניתן לכבס את זה וכו':) (אפשר על כל דבר, אבל אם זה על תיק אני ממליצה לך לא לגהץ) ויש שם הכל.

למעלה