איפה כדאי לגור ברעננה?

• פותח הנושא Ahkv
  • פורסם בתאריך

Ahkv

New member
איפה כדאי לגור ברעננה?

אנחנו זוג עם תינוק גרים כרגע ברמת השרון וחושבים לעבור לרעננה (שכירות).
איזה שכונות נחשבות טובות? ראינו דירה שאהבנו ברחוב הכלנית (צפון מזרח), איך האזור הזה?
אנחנו מחפשים שכונה עם גנים טובים ועדיף קרוב ליציאה לכביש (אני עובדת בנתניה ורוצה להימנע מפקקים בבוקר).

תודה על העזרה.

ארזS

New member
בעניין הפקקים בבוקר

היכן שלא תגורי ברעננה זה יזכיר לך מבחינת הפקקים את רחוב סוקולוב ברמה''ש [אם לא יותר !]... זה מה שיש בינתיים.
ובקשר לאזורים ברעננה, לא אמליץ כי אינני יכול לעשות זאת מכיוון שאין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב. בפשטות.
פשוט תקחו יום יומיים חופש, תחקרו את העיר בשעות שונות ובמקומות שונים, אין לדעתי פתרון אחר.
ושיהיה בהצלחה.

ATAF151

New member
תשובה

אם את רוצה מקום הכי טוב כדי לצאת לכיוון כביש 4 צפון, אין ספק שהכי טוב זה איזור 2004 בו נמצא רחוב כלנית.
אישית, אני מעדיף לגור יותר לכיוון המרכז ולהיות במרחק הליכה קצר יותר לרחוב אחוזה, אולם שם רוב הבנינים ישנים יותר, שם גם יש בתי ספר רבים במרחק הליכה קצר (ב 2004 אין בית ספר). בעניין גנים, אני מתאר לעצמי שיש ב 2004 (את יכולה לבדוק בקלות כתובות של גני עירייה באתר העירייה).

לצאת בבוקר ממרכז רעננה לצומת רעננה צפון באיזור שצפונית מאחוזה, זה לא כל כך נורא יחסית ללצאת מ 2004, למשל באיזור של קרן היסוד ומזרחה ממנו.

32103210

New member
מבחינת הפקקים לכיוון נתניה

האזור שציינת הוא האזור המועדף ביותר ליציאה לכיוון נתניה .(אומנם יש פקק לכיוון בני דרור,אבל המחלף שם אמור להפתח בתחילת 2014)

איליה40

New member
כך...

בעבר הייתה היציאה הישירה בדרך העפר מלב הפארק דרך רישפון לכביש 2 בכיוון צפון שלקחה דקות ספורות. לפני זמן מה רשפון חסמה אותה וכרגע ישנם דיונים בבית משפט בנדון. שמעתי שמסתמנת הפשרה שהמעבר יאופשר לתושבי לב הפארק ונאות עוזי. באופן כללי, לנתניה עדיף לנסוע דרך כביש 2 הפנוי (מדובר בכיוון ההופוך לפקקים) מאשר בכביש 4 המלא ברמזורים ומעצבן בכל שעות היממה.

ולשאלת הפקקים. תלוי מתי קמים. כך למשל אישתי שתהיה בריאה יוצאת מהבית בלב הפארק ב-6.40 וב-7.10 היא כבר במרכז גבעתיים. היא עוברת דרך הרצלייה ועיילון. אני מפזר את הלדים לגנים ויש ימים שנאלץ לצאת בשעה הגרוע ביותר: 8 בבוקר. גם בשעה זו חציית רעננה בציר ויצמן זה עניין של דקות ספורות: 5-7. באחוזה ישנם פקקים לא נעימים עדיף שלא להתקרב לשם.

לגבי 2004: שימי לב - יש שם הרבה מרפסות סוכה (והמבין יבין). השאלה האים זה מתאים לך. בצידו האחר של עיר, בלב הפארק מדובר במשהו הפוך. אך ככלל למעט כמה מקומות קטנים מדובר בעיר מאוד איכותית, הכי קרוב לאירופה שניתן למצוא בישראל.

למעלה