איפה כדאי להסתובב ולמצוא...

איפה כדאי להסתובב ולמצוא...

סלבס?.. אה ועוד משהו, שמעתי יש חנות שהכל ממש בזול, כאילו בגדים, של היפ הופ אמרו לי, ובכלל איפה יש מקומות זולים שם ומאגניבים??

קרלו007

New member
אחי צדקת היא מדהימה !!!!!!!!!!! יש לך טעם.

אני מאוהב בבחורה שעובדת במינוס 417 הבלונדינית הרזה הכוסית , אני חושב וממליץ שאתם צריכים לעשות לה פה פינה לא צוחק אתכם ... מה שמצחיק זה שהמוכרת יותר יפה מהדוגמנית בפוסטרים בחוץ חחחחחחח אתם יכולים להשיג לי את המספר פליז??????

רק אתה ?!

חמוד קח מספר (ולא טלפון) ותחכה בסבלנות היו פה קודם לפניך ..... היא חמודה גם באופן אישי חייכנית כזאת ....קניתי משם בפסח מתנה להורים שלי.

קרלו007

New member
רועי המוכרת של 417

אתמול ראיתי אותה יאווווווווו איזו מתוקה אני לא יכול מה זה היא הכי יפה שישֱֱ אתה מכיר אותה אישית ? מה שהכי מצחיק זה שהיא יותר יפה מהפוסטרים של הדוגמנית בחוץ חחחח

administrator3

New member
אני רואה שממש יש התלהבות ממנה....

אני אראה מה אני יכול לעשות בנושא... אולי נביא אותה להתארח בפורום בתור "סלב"?

קרלו007

New member
אווווווווווווווו כןןןןןןןןןןןןןןן פליזזזזזזזז

פליז פליז פלי ז!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם את עושה את זה אני קונה לך ביתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרלו007

New member
אתה יוצא ממש גבר אם אתה עושה את זה.....

אוווווווווו הבא אותה אלינו גאל אותנו מיסוריינו בוא נדבר איתה בוא נחליף איתה משפט או שניים יצור מופלא שכמותה.

מה קורה עם המוכרת של 417.??????

העניין פה לא יעבור בשתיקה ! הבטחת משהו תקיים ! אני דורש אותה כאן בפורום במלוא נוכחותה ויופייה ! מה קנסות ותווי חניה עכשיו???????

זכרים ! הורמונים! להירגע !

ואווווווו זכרים מה קורה לכם? מה אף פעם לא ראיתם בלונדינית ? נכון היא באמת בחורה יפהפייה אני יודעת על מי אתם מדברים היא קוקית אמתית אשמח לארח אותה אצלי בסלון...אבל לא ראיתם מה קורה למעלה אנשים זועקים לנדבות בפורום ואתם רוצים להביא מוכרת להתארח בתור " סלב" ? תביאו את ארקדי דייגאמק לפורום . אותה תשלחו כאמור אליי לסלון או לחדר זורמת....

סליחה מותק אבל..

את או אתה לא יגידו לי מה לעשות. ואם את/ה לא עונה לי לשאלה אז אל תגיב בכלל!!

כשאני רואה טמטום קשה לי לא להגיב....

דבר ראשון אני בן אבל בגלל שאת מטומטמת לא הבנת זאת , דבר שני שוב אני אומר לך , תמצאי חיים ועדיף שלא בפורום הזה אנחנו מנסים לשמור פה על רמת אינטליגנציה מסויימת.

lili95

New member
השיחה על המוכרת הבלונדינית הכוסית

נחשבת בעינייך שיחה אינטלגנטית אני מניחה... לא שהבחורה שמחפשת סלבס טובה יותר, אבל נראה לי שכולכם באותה סירה, ששטה לה אי שם במים המאוד רדודים...

לילי חמודנת מקסמונת....תראי ותביני...

כמה תובנה יש בשיחה עליה כמה טוב וקסם ...הרי אנחנו בסה''כ קורבן של היופי המהפנט שלה אני אפילו לא שולט במה שאני כותב וחושב . עכשיו תניחי לי אהה? ותנוחי בדרך בעצמך.

lili95

New member
סבבה... בנות יפות זה הכי טוב, ואין כמו

יפהיפיה בלונדינית בשביל שהיום ייראה ורוד יותר, אבל אל תאשים אחרים בשטחיות ותאמר שאתה "שומר על רמת אינטלגנציה מסוימת". שטחיות ושטויות זה נחמד וכיף לפעמים, בין אם זה לראות סלבס או נשים יפות, אין שום הבדל. ואני נחה. תודה על הדאגה

קרלו

קרלו ....כבר אמרתי לך אני לא מכיר אותה אישית אבל קניתי שם , תיכנס תקנה מלח או משהו מקסימום תקבל מלח על הפצעים... היא נראית לי קצת סנובית מסוכנת אבל זה רק עושה אותה יותר משובחת.... אח המוכרת של 417 הבלונדינית הזאת .....עושה חיים קשים

administrator3

New member
כל הויכוחים הטפשיים האלה ולא עניתם לה עדיין..

א. אני אודה לכם אם באמת תשתדלו להתנהג קצת יותר בכבוד אחד לשני, לפחות פה בפורום ואני מאוד מקווה שתאמצו את הנחמדות גם ברחוב הפשוט... תודה! ב. לענייננו... סלב'ס- אפשר למצוא בכל מקום בת"א, כמו שאת מחפשת חתולים, ככה יש סלב'ס בת"א רק צריך לפתוח ת'עיניים. לגבי בגדי היפ הופ וכאלה נדמה לי שיש בתחילת רחוב "בעלי המלאכה" איזו חנות גדולה.. VANS אם אני לא טועה... ד"ש לסלב'ס!

למעלה