אין לי שום פרסומת , אין לי שום קשר
אין לי שום עניין בשום השקעות בארץ ובחול עם ישראלים , אין שום קשר אפילו קרובבבב. אין לי שום קשר להשקעות נדלן , אף אחד לא פונה אליי , ואני לא פניתי לאף אחד פה אין שום עניין קרוב, קמצוץ אפילו.
אתה לא תמצא פרסום אחד שלילי כי השיווק של החברות האלו הוא מטורף , הם מביאים את טובי מקדמי האתרים , ומרימים את עצמם למקומות הראשונים בגוגל ומורדים כמעט כל ניסון להכנס בהם. אם תחפש ממש טוב תמצא .
תגיד לי למה על ענבל אור לא ראיתי כמעט שום דיווח שלילי למשך 5-6 שנים? רק ראית אותה מחייכת ונוצצת בכל מדור נדלן שיש .
אותו דבר לגבי חברת אדמה , והזרועה עוד נטויה.
מי שמיעץ להשקיע בחול עם חברות ישראליות " ויהיה לו ראש שקט " , זה פשוט טרוף . ראש שקט , זה הדבר האחרון שיהיה אדוני .
אלו השקעות שמתאימות לאנשים חזקים עם מספיק מזומן, ידע, ניסיון ומישהו מקומי שיכול לפקח !
אני אתן לך דוגמא, חבר שלי רצה לרכוש "דירה להשקעה" , 70 אלף דולר, הכנסה חודשית 900$ בחודש, ממש חלום , חבר טוב מהצבא אבל שנים לא דיברנו.
יום אחד הוא יצר איתי קשר כי שמע שאני גר בארה"ב, ואמר לי תקשיב יש את הדירה הזאת בשכונה הזאת והזאת אני מתעד לקנות . יצא שאני גר כמה שעות נסיעה מהעיר, אמרתי לו ששבוע הבא אני שם אעשה סיבוב לראות מה קורה.
נקודה חשובה, החברת הנוצצת בארץ במגדלי עזריאלי, אלו שישבו עם חליפות ועניבות והגישו קפה ותה בחינם, במשרד בקומה המי יודע מה בעזריקאלי אמרו שהנכס מושכר!!!
אז אני הולך, קודם כל שכונה ששום לבן לא יכול להכנס אחרי שעה 19:00, לא משנה, המשכתי, הבית ריק מאדם, ששאלתי את השכנים אם הדיירים עברו, הם אמרו לי על מה אתה מדבר 6 שנים אף אחד לא גר פה.
בקיצר החברה בארץ "מבטיחה" 3 שנים שכירות , ברור כי משמלים לו מהכסף לו, ועוד מלא דברים יפים.
מזל שיצא שבדקתי לו , כי אחרת היה מפסיד שם מאות אלפים , והוא ממש היה על סף חתימה, הוא לא התקשר אליי כי תכנן, זה ככה מישהו בארץ ייעץ לו כי ידע שאני גר בארה"ב, אז ייתקשר "בפוקס " .
למה מה ישראלים הם הכי חכמים בעולם ? אם גרמני יודע שהוא עושה תשואה של 15% על הכסף שלו בברלין הוא לא ייקנה ?! הוא יעדיף לשים בבנק לקבל ריבית שלילית ( זה מה שיש היום בגרמניה כמעט )
אם רומני מקבל 15% על הדירה שלו בבוקרשט הוא לא ייקנה ?!
אההה שכחתי רק לישראלים יש 60 אלף דולר להשקיע, לאף אחד אחר בעולם אין את הכספים האלו, וכולם טיפשים רק ישראלים חכמים גדולים .
עשה לי טובה ,