תנסה לברר על סדנת המשחק (מעין מכינה )של ניסן נתיב,אני עשיתי אותה בזמנו והיה כיף אדיר וזה כמובן עזר לי להחליט ללמוד הכי ברצינות משחק ולהתחייב!! כי לימודי משחק זה התחייבות ועבודה קשה מאוד של שלוש שנים לפחות,בהצלחה,קרנובה.
מומלץ ליצור קשר עם בתי הספר למשחק: ניסן נתיב, בית צבי ושמעתי פעם שגם יורם לווינשטיין עובד עם נוער בגילאים הללו ומשלב אותם בפרוייקטים שהוא עושה בשיתוף תושבי שכונת התקווה שם נמצא בית ספרו תמיד עדיף לנסות להתקבל למכינות שלהם בטרם פונים לאופציות נוספות שבמקרה הזה גם עלולה להיות אופצייה יקרה יותר מאחר ובניגוד אליהם זהו בית ספר ועסק פרטי שחייב לקיים ולפרנס את עצמו לבד ואינו מקבל תמיכה כפי שבתי הספר המוזכרים מקבלים מהמדינה וכמובן שאין מה לעשות והוותק והניסיון רב השנים שלהם מאפשר להם לתת כלים טובים . כל זה כאמור אינו אומר דבר על בית הספר של ענת ברזילי שאיני מכיר באופן אישי את פועלו אבל יכול לספר שגם אחרי שנים של פעילות מעולם לא שמעתי תלונות או מילה רעה אודותיו אבל כן יכול להגיד שענת נחשבת בתחום כשחקנית טובה ומוערכת וכאדם רציני ואחראי וגם בעלה רונזה - רון זמיר שמנהל את בית הספר ידוע כאיש הוגן. אני מציע גם לפנות למרכז ביכורי העיתים בת"א שבו לומדת בת של חברה טובה שגם היא בגילו של בנך והן ממליצות עליו בחום שיהיה בהצלחה ונשמח לשמוע על הבחירה