איפה כדאי לעשות בריתה במרכז?

varu23

New member
איפה כדאי לעשות בריתה במרכז?

שלום לפורום, קודם כל - אני חדש כאן, אז אהלן לכולם. אני אב טרי (שי נולדה לפני 3 שבועות), אבל אנחנו מנוסים קצת בטיפול בילדים (3 האחיינים של אשתי כבר דאגו לנו לטירונות בתחום הזה) אז אנחנו לא בשוק טוטאלי... שנינו עובדים בהייטק, כך שזו גם הזדמנות מצויינת מבחינתי להוריד גז בעבודה מ- 12 שעות ביום ל- 9 שעות של אנשים שפויים. חוץ מזה שניתן לעבוד מהבית מדי פעם, שזו בכלל ברכה... בקיצור, התחלנו לחשוב על הבריתה והיינו שמחים לקצת עזרה / המלצות: 1. איפה כדאי לעשות באזור השרון? 2. כמה אמורה לעלות מנה (בשאיפה בשישי בצהריים)? 3. האם כדאי להביא צלם (רק לסטילס, לא וידאו) כדי לא לסנג'ר מישהו מהמשפחה וכדי לוודא שיהיו תמונות סבירות? כל עזרה תתקבל בברכה. דרך אגב - אחלה פורום.

hirshfe

New member
מזל טוב

זה הדבר הכי חשוב אני לא יכול לענות לך על שתי השאלות הראשונות, כי אני לא מעודכן במחירים למעלה משנה מה שכן, אני יכול להגיד לך - שלדעתי עדיף לעשות את אסקטרא מאמץ ולהביא צלם סטילס מבחוץ. לא אמור להיות עסק ייקר כי בניגוד לחתונה, אתה לוקח אותו לפחות שעות, פחות תמונות ובלי אלבום מעוצב.הסיבה היא שעדיף צלם מבחוץ היא זה שקרוב המשפחה, יירצה לחגוג יחד איתכם, משפחה מדברת איתו,. אז הוא שוכח לצלם

ferdinand

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

טוב, לא יכול לעזור הרבה, לא מכיר מקומות באזור שלך (ות'אמת גם לא ממש באזור שלי
) נראה לי שהכי חשוב להגדיר לעצמכם מה אתם רוצים, וכמה רוצים להשקיע, ולא להתפתות לכל השטיקים המפגרים שהענף הזה מציע! ואנקדוטה: "אצלנו" במשפחה העניין הזה של הבריתה לא ממש מקובל. לפני כמה חודשים, לאחד ה-דודים נולדה נכדה ראשונה, ועל אפה וחמתה של המישפוחה, אירגן בריתה. והביא גם רב (ממש, אמיתי, אורתודוקסי) שניהל את הטקס. בין המנות הרב נשא דברים - על חשיבות טקס הבריתה, והשימחה על הולדת בת. ממש תאווה לאזניים, מניפסט פמיניסטי מרב אורתודוקסי! הייתי כולי נפעם ומתפעל! ובסוף דבריו, בירך את כלת השימחה והוריה - בנחת ואושר ו-בלה, בלה ו.... . . . . . . . . . "שתזכי לבנים זכרים"!!!!!! (some things never change)

למעלה