איפה כדאי לעשות הזמנה למוצרי תינוקו

נטולה

New member
איפה כדאי לעשות הזמנה למוצרי תינוקו

איפה כדאי לעשות הזמנה לדברים ראשונים של תינוקות, ברור שלא בשילב...

קלריסה

New member
בעיניי זה בזבוז כסף

כמובן שגם אנחנו עשינו את זה בלידה הראשונה, לכן אני ממליצה לאחרים ללמוד מניסיונם של מי שכבר עברו את זה: הלבישו עלינו כל מיני שטויות שלא ידענו שצריך או לא צריך. ברוב הדברים לא השתמשנו. לדעתי, הכי כדאי זה לחכות שהתינוק ייוולד. יש מספיק זמן אחרי שהוא כבר מגיע הביתה אפילו, לא כל שכן כשהאימא בבית יולדות. סלקל (כי חייבים לאוטו), חבילת חיתולים ואולי מוצץ (אצלנו זה לא תפס) כל השאר יש זמן. אפילו מיטה לא חייבים על הלילה הראשון שלא לדבר על כל הסדינים, השעווניות, והסדיני סדיניות יש כאן מישהי שמתשמשת/השתמשה בכל אלה?

ח ב י

New member
אנחנו הזמנו ברב קט באופן מבוקר

מנהל החנות ישב אתנו וניפה מהרשימה המוכנה את כל מה שלא צריך, אני עוד הזכרתי לו דברים (כמו מספריים לצפורניים). יעל בת חודשיים ואנחנו משתמשים בכל (פרט למיטה אליה תעבור בעוד חודש). מה היה לנו: מיטה, שידה, סט אחד למיטה סדין, שמיכה ומגן ראש, משטח החתלה תואם, שעונית אחת למשטח, אל זז אחד למשטח, סט לצפורניים, סדיניות 6, חיתולי טטרה (הזמנו 6 ורצנו אח"כ לקנות עוד שישיה, ממליצה על 12 לפחות), 2 סדינים נוספים למיטה, עריסה מושכרת מעץ, 2 סדינים לעריסה, טיטולים להתחלה, אלכוהול לטבור,סבון, שמן תינוקות וספוג, עגלה (מצויינת), סלקל. ביגוד ראשוני, נראה לי שזהו. בחרנו דברים אכותיים, לא זולים אבל גם לא הכי יקרים. השלמנו אח"כ רק דברים מתכלים כמו טיטולים ועוד בגדים, וכמובן צעצועים (שאני דוקא כן קונה משילב), בקיצור היינו מרוצים. דוקא כרית הנקה שבעלי קנה שכבר הייתי בבית החולים לא יצאה מוצלחת.

השתמשתי בהכל ב-3 ב לידות

רק על דבר אחד שקנינו אני מצטערת - הסטרליזטור לבקבוקים כי כל הזמן הרתחתי אותם על הגז וזה היה אפילו יותר טוב מהמכשיר הדבילי הזה. כמו גם שאני מצטערת על הבייבסנס שקנינו שכבר בילד שני שכח לעבוד ומאז לא תוקן. והיו מינשאים שונים שבחלק מהם היה לא נוח. בקיצור אני ממליצה שמה שלא נראה לך בפעם הראשונה שאת נכנסת לחנות ולא משנה איזה חנות רק לא שילב לא לקנות.

קלריסה

New member
סדינים וסדיניות - באמת השתמשתם?

מכיוון שאני כבר אימא לשניים ולא יחשדו בי שאני טירונית שלא מבינה שום דבר, אני אומרת היום דברים שבעבר התביישתי לומר. והעיקרי שבהם הוא שאני ממש הסתבכתי עם כל הקישורי קישורים האלה: קודם לשים שעוונית - למה? הרי התינוק ישן עם חיתול + המזרן עצמו מצופה ניילון בצד אחד.ולא, אני לא מהפולנים שמשאירים את הניילונים על הספות בסלון
על זה - סדין עם גומי - בסדר, סביר עליו - עוד שעוונית קטנה ועליה סדינית הלו? אנשים? אני הייתי גם ככה אפופה מחוסר שינה, אז עוד לזכור את כל השלבים האלה? אתן רציניות שהתמדתן בסידור המיטות ה"בית-מלוני" הזה? אנא שתפו אותי, לפני שאהיה ספתה בלי לדעת ;-P

חן123

New member
השתמשתי בהכל

שעונית - לעגלה. עליה סדינית. העונית היא לצרכי פליטות, נזילות והשתנות באויר החופשי (בעת החלפת חיתול בחוץ, שנעשתה בעגלה מפאת מקום טוב יותר). במיטה אני לא משתמשת בשעונית

ח ב י

New member
אנחנו מסדרים מיטה ככה:

סדין גומי ישירות על המזרן, סדינית ועליה חיתול מקופל באזור הראש מהודק יפה מתחת למגן הראש כך שלא יברח. המטרה לדעתי זה לצמצם כביסות (ככה הבנתי את זה) ולכן אם יעל פולטת מעט אני מחליפה רק את החיתול, אם יותר גם את הסדינית.

ועוד אייך

מה את חושבת שיש לי סבלנות לפרק את המיטה כל יום לכביסה. סדיניות יורדות יותר בקלות.

קלריסה

New member
אז נשאלת השאלה מדוע, מדוע?

מדוע תינוק כל כך גדול שסדינית מספיקה לגודל שלו צריך מיטה כל כך גדולה וכל כך הרבה שכבות של מצעים וסדינים וסדיניות כמו איזה סולטן באלף לילה ולילה?

למעלה