האם יש כאן מישהו שלאחרונה קנה דירה להשקעה? אם כן באיזה איזור? והאם יש סיבה לאיזור שבחר?
האיש הירוק2 Member 19/1/23 #1 האם יש כאן מישהו שלאחרונה קנה דירה להשקעה? אם כן באיזה איזור? והאם יש סיבה לאיזור שבחר?
ע עמית1602 Member 19/1/23 #2 אני לאחרונה קניתי דירה בנווה צדק מכיוון שהמחירים של הדירות להשכרה בנווה צדק קפצו באופן משמעותי בשנה האחרונה ואני מאמינה שהם ימשכיו לעלות
אני לאחרונה קניתי דירה בנווה צדק מכיוון שהמחירים של הדירות להשכרה בנווה צדק קפצו באופן משמעותי בשנה האחרונה ואני מאמינה שהם ימשכיו לעלות
האיש הירוק2 Member 19/1/23 #3 באמת? הבנתי שמפחיד לקנות עכשיו דירה בתל אביב בגלל האומרים "שבועת" המחירים בתל אביב עומדת להתפוצץ. האם יש מישהו שהשקיע בדירה בנתניה על הים?
באמת? הבנתי שמפחיד לקנות עכשיו דירה בתל אביב בגלל האומרים "שבועת" המחירים בתל אביב עומדת להתפוצץ. האם יש מישהו שהשקיע בדירה בנתניה על הים?
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 19/1/23 #5 נכתב ע"י האיש הירוק2: באמת? הבנתי שמפחיד לקנות עכשיו דירה בתל אביב בגלל האומרים "שבועת" המחירים בתל אביב עומדת להתפוצץ. האם יש מישהו שהשקיע בדירה בנתניה על הים? לחץ כדי להרחיב... האם אתה רוצה לרכוש מגרש דרומית לעפולה, או שיש לך קונה פוטנציאלי למטרה זו?
נכתב ע"י האיש הירוק2: באמת? הבנתי שמפחיד לקנות עכשיו דירה בתל אביב בגלל האומרים "שבועת" המחירים בתל אביב עומדת להתפוצץ. האם יש מישהו שהשקיע בדירה בנתניה על הים? לחץ כדי להרחיב... האם אתה רוצה לרכוש מגרש דרומית לעפולה, או שיש לך קונה פוטנציאלי למטרה זו?
M Max011287 Member 19/1/23 #4 @האיש הירוק2 ו @עמית1602 מה דעתך להיסגר על משתמש אחד ולא לזלזל באינטלגנציה של הגולשים פה