איפה כדאי לקנות כרטיסי טיסה?

ברוטוס

New member
איפה כדאי לקנות כרטיסי טיסה?

שלום לכולם! קודם כל סחתיין על הפורום, ברי שיחקת אותה אני מתכוון לנסוע באמצע מאי למזרח כשבגדול אני חושב להתחיל בנפאל כי כמו שהבנתי זה יוצא ממש לפני המונסונים ככה שעוד אפשר לעשות טרקים ולהישאר יבש...(תקנו אותי אם אני טועה) איפה הכי כדאי לקנות כרטיס, והאם כדאי ללכת על הלוך-חזור (אני עוד לא בטוח מאיפה אני חוזר) או רק הלוך והאם בכלל יש טיסות מהארץ לנפאל או שצריך לטוס להודו ומשם להגיע תודה רבה, ובכלל אני אשמח לשמוע כל מידע בקשר לנפאל-הודו

micmuk

New member
כרטיסי טיסה...

קודם כל שתהיה טיסה נעימה וטיול מוצלח... בקשר לכרטיסי טיסה כדאי בכל מקרה לבדוק בכמה מקומות יכול להיות שיש כל מני מבצעים וכאלה... באופן אישי אני קניתי כרטיסים ב"מלמד טורס" בן יהודה 123 (אם אני לא טועה). בד"כ אין כ"כ הבדל במחירים בין הסוכנויות אלא - בין חברות טיסה. אני טסתי עם אתיופיה שהם יחסית זולים בשוק, והטיסות שלהם אחלה (טסתי איתם שלוש פעמים...) אין טיסה ישירה לנפאל אתה צריך להגיע או דרך הודו או דרך תאילנד (בעיקרון יש מעבר יבשתי מהודו לנפאל, ומתאילנד המעבר הוא רק בטיסה - בערך 180 דולר לכיוון אחד). אם אתה קונה כרטיס one way זה קצת יותר יקר... לפי דעתי עדית לקנות כרטיס פתוח נגיד לשנה או משהו כזה עם חזרה מכמה יעדים במזרח (בד"כ זה או מהודו או מתאילנד). להודו צריך לעשות ויזה- אפשר להוציא בשגרירות בת"א זה עולה 175 ש"ח - אתה יכול לעשות את זה באופן עצמאי, אל תתן לסוכן נסיעות לעשות לך את זה כי הוא יקח לך עמלה - חבל. לנפאל גם כן צריך ויזה - אבל עושים אותה בגבול (50 דולר לחודשיים- נכון ללפני שנתיים). וזהו בערך - אלה שתי מדינות מ ד ה י מ ו ת !!!! אתה תהנה מכל רגע - אני בטוחה!! מיכל

מוסיף לדבריה של micmuk

.... אני אישית הלכתי לאיסתא אם אתה מתחת ל-26 יש להם אחלה של מחירים ואפילו טסתי במחלקת עסקים (לא יודע אל תשאל אותי איך) אני מצרף לך כאן מידע על הודו ונאפל (טיפים והמלצות) אני בטוח שתהנה מכל רגע אין על המזרח תאמין לי ברי נ.ב אם יש עוד שאלות רק תשאל אל תתבייש תרגיש כמו בבית

ברוטוס

New member
תודה רבה

תודה ברי ומיכל , עזרתם לי מאוד ואני מאמין שאני עוד אחזור עם עוד שאלות אני עכשיו בשלבים של תכנון ומת כבר לצאת ביי

למעלה