איפה כדאי לקנות מגפיים?

איפה כדאי לקנות מגפיים?

שאלת החורף הכמעט קבועה שלי... אני מעוניינת במגפיים מהסוג הפשוט והנוח, בלי קשקושים מיותרים, עדיף ללא עקב או עם עקב מינימלי, איכותי שלא יתפרק לי אחרי עונה אחת ואטום למים (גיליתי בדרך הלא נעימה כמה שזה לא מובן מאליו במגפיים).

ועוד משהו - אשמח לעצה

מה יוכל לדעתכן להתאים לחצאית שבתמונה? חולצה שחורה זה ברור, אבל סתם טי שרט שחורה מרגיש לי "לא מספיק".

shmickey

New member
אם אני רואה כמו שצריך

החצאית בשחור לבן, נכון?
אם כן, כל צבע יכול להתאים לה.
הייתי מנסה אותה עם חולצת קרופ בוקסית, כזו שתשב מחוץ לחצאית אבל תגמר בגובה המותן. בחורף גם הייתי מנסה אותה עם סוודר גדול מעל וסניקרס למראה יותר קז'ואלי ומאגניב

&nbsp
בנוגע למגפיים, אני הרבה פעמים מוצאת דברים נחמדים בjoseph, יש חנות עודפים על קינג ג'ורג' אם יוצא לך להגיע.

תודה על הרעיונות

האמת שבראש פחות מסתדר לי שילוב עם כל צבע, אבל זה אולי כי אני טיפוס סולידי. נשמע מעניין הסגנון שהצעת.
&nbsp
&nbsp

זה מאד תלוי

אני למדתי שלא מדובר בחנות אלא בדגם
ובכל מקרה ממליצה לך להתחיל בקליגולה ואוריגנלס

אני קונה פעם בכמה שנים בטבע נאות

הם לא זולים, בלשון המעטה, אבל בגלל שהם מחזיקים לי לפחות 4-5 שנים בכל פעם-ההשקעה משתלמת לי...
הבעיה היא שאני דווקא כן אוהבת עקבים גבוהים-וזה לא משהו שבטבע נאות מתמחים בו, אז לא יוצא לי תמיד למצוא אצלם את מה שאני רוצה ומתי שאני רוצה.
השנה, למשל, אני דווקא מחפשת בנרות מגפונים נוחים, ולא מצאתי בקולקציה החדשה שלהם דוגמא שאהבתי, אז אני איאלץ לכתת את רגליי בחנויות

תודה גם לכן
+ נצל"ש לתהיות

סיבוב בקניון לא הוביל לתוצאות
איכשהו כל המגפיים הגבוהות שראיתי נראו גסים מדי.
&nbsp
והתהיות:
אלו מכן שנועלות דמוי עור - בעבר התקשיתי מאוד למצוא דמוי עור אטום למים שנשאר כזה... בכללי גם דמויי העור שנתקלתי בהם נראו פחות טוב על גבול מראה הפלסטי (כשחלקם חצו את הגבול). יש פה מישהי שיכולה להעיד אחרת ולהמליץ?
&nbsp
הכיוון היה מגפיים עד הברך, כשלא ממש התלהבתי ממה שראיתי בחנויות ועלתה לי המחשבה ללכת על משהו פחות גבוה, כשהיות שאני בעצמי לא כזאת ארוכת רגליים זה יכול להיות מצד אחד הגיוני ומהצד השני מקצר - למשל עם חצאית כמו שהבאתי בתמונה - מגפיים שמגיעים עד אמצע השוק או ר"ל פחות מזה יתאימו? אני לא רגילה כל כך...
&nbsp
&nbsp

shmickey

New member
אישית אני פחות אוהבת מגפי "ביניים"

כלומר כאלו שמגיעים רק עד אמצע השוק.
זה גובה טריקי ואכן יכול לקצר הרבה פעמים.
אישית מעדיפה או גבוהים או מגפונים (עד הקרסול).
מצטערת שאין לי המלצות קונקרטיות..

לא כל כך הטעם שלי

אולי זו (גם) אני הבעייתית, אני מעדיפה דגמים מעודנים יותר, וכאלו מצאתי או בזמש (יש לי גם זוג כזה שאני חוששת שקרוב לסיום חייו) או מהסוגים שממש קשה ללכת איתם, והעובדה שאני מעדיפה ללא עקב או עם עקב מינימלי גם מגבילה פה.
&nbsp
תודה רבה

למעלה