איפה כדי לגור בקנדה?

yairchen

New member
איפה כדי לגור בקנדה?

היי לכולם... אנחנו נימצאים עכשיו בשלב הגשת הטפסים לשגרירות, ומשערים שתוך חצי שנה כבר נוכל לעבור לקנדה. כמובן אנחנו מאוד מתלהבים ומתכננים איפה נירצה לגור, אנו מתלבטים בין וונקובר, טורונטו וקלגרי. אם יש למישהו המלצות או אינפורמציה איפה הכי זול לגור מבחינת מיסים וכו' או איפה יש יותר אפשרוית עבודה. נשמח לקבל פרטים. תודה ושבת שלום יאיר ועדי

Skyfire42

New member
טוב שהשאלות לא כלליות מדי....

אולי תמקד קצת מבחינת עבודה ? מיסים באופן כללי נמוכים יותר באלברטה. מזג אוויר לא שיקול מבחינתכם ? יש הבדלים קיצוניים בין הערים. בכלל, הייתי מאוד שמח לדעת איך נראה לך שתוך חצי שנה תוכל לעבור אם רק עכשיו אתם מגישים טפסים.

shyi1

New member
מומלץ בטורונטו

יש שם הרבה ישראלים, חנויות כשר, שכונות יהודיות,קיהלות יהודית... תרגישו כמו בבית!

אתה מוזמן לריצ'מונד היל.....

כל הייתרונות של טורונטו נמצאים במרחק של 25-45 דקות נסיעה, פרבר שקט, הרבה פארקים, ואין המוני ישראלים. ואם אתה פתאום מתגעגע בכל זאת לכל מה שעזבת בישראל סע 8 דקות נסיעה דרומה ל"סופר" בטורנהיל .....

helenush1

New member
אתה מתכוון לריצ'מונד היל?

אם כן בדקתי מחירים של בתים שם וזה לא ממש יקר. איפה אתה גר? אני מתקוונת למושבניק?

כן, קצת רחוק מהדחיסות

(עוד 7-9 דקות צפונה) של הקהילה הישראלית על 16 / HY 7 ובאת'רסט, אנחנו גרים על גאמבל (19 ) ובאת'רסט, המחירים כאן מתחילים מ 300 אלף דולר קנדי (להוריד 15% בשביל לקבל מושג בדולר אמריקאי) כלומר כ 260,000 דולר אמריקאי לטאון האוס 3 חדרי שינה כ 150 מ"ר בנוי, ועד כ 430,000 קנדי שהם כ 370,000 אמריקאי לבית חד משפחתי 4 חדרי שינה, סלון, חדר משפחה ופינת אוכל נפרדים של כ 250 מ"ר מרובע ועד בייסמנט של כ 120 מ"ר מרובע. בתים בטורנהיל וודס ששם גרים רבים מחברינו יעלו כ 30 אחוז יותר.

NorthernStar

New member
ברוב טורונטו לא תמצא ישראלים

הם מתנקזים לאיזורים מאוד מאוד ספציפיים בעיר ופרווריה. אני למשל חיה בתוך העיר, ואין כאן אף ישראלי ברדיוס של הרבה מאוד קילומטרים.

shyi1

New member
למה שלא תגור בטורונטו?

שם מאוד נוחה לגור, קצת האווירה כמו ישראלי למשל יש כמעט בעברית... כייף להרגיש בבית כשאתה נמצא בגולה שלא תרגיש שישראל חסר לך...

למעלה