איפה כדי להשכיר דירה ?

o r o r

New member
איפה כדי להשכיר דירה ?

שלום, איפה לדעתכם האזורים הטובים להשכיר דירה באזור האוניברסיטה/מעונות ? אני מחפש לגור לבד או גג עם שותף/שניים..אם למישהו יש לתת לי רחובות טובים אני אשמח לשמוע. תודה

יש הרבה שרשורים בנושא

כדאי שתעשה חיפוש בפורום ונראה לי שזה יתן לך תשובות טובות לםחות להתחלה. אם יהיו לך שאלות ספציפיות אחר כך אתה כמובן מוזמן לחזור. קח בחשבון שהתקופה הזו היא כבר אחרי הגל הגדול וכנראה כבר יש פחות מבחר, אבל בכל מקרה בהצלחה

o r o r

New member
אז ככה

עשיתי קצת חיפושים וראיתי באמת המון תגובות ורחובות. רשמתי כאן מספר רחובות ואשמח לקבל קיצוץ או המלצות חמות מהרשה שלי כאן... בדגש על אזור מרכזי של פאבים חנויות וכדו עם קירבה ותחבורה טובה לאוניברסיטה. רחובות : דובנוב,פינסקר,הצפירה,הרב קלישר,מלל,רמת אלון,איינשטיין,רמז,שכונת נווה שאנן,קרית שפרינצק,אינטרנאציונל,חביבה רייך,חנקין,גלבוע,גורדון,אדם כהן,גליל וגם קראתי שציר מוריה קרוב לכל המרכזי בילוי - אשמח לדעת אם הוא נוח לאוניברסיטה מבחינת קירבה ותחבורה ואם הוא מרכזי לחנויות...וגם לדעת מה זה באמת ציר מוריה/איזה רחובות מדובר? תודה רבה,

אם אתה בעניין של אזורי בילוי

אז ציר מוריה והרחובות הקורבים לו (פתח מפה ותראה את הרחובות היוצאים ממנו) יש ממנו תחבורה די נוחה לאונ' (אוטובוס כל רבע שעה) אבל בגלל כל אלו הוא פופולארי ודי יקר, אבל יש מציאות בעיקר ברחובות הצדדיים כמו יוצם או ד'ישראלי. בנווה שאנן אין הרבה פאבים וכאלו, יש שני פאבים בזיו ככה שאם אתה רוצה להיות קרוב אלהים אז הרחובות הבאים בחשבון הם גורדון, חנקין, קומוי ועוד כמה צדדים באזור זיו שאני לא זוכרת את שמם. רמות רמז (אינטרצניונל, חביבה רייך ודובנוב) ורמת אלון לא ממש מרחק הליכה מאזורי בילוי או הליכה קצ ארוכה ולא נוחה עם עליות בדרך הביתה. בגליל יש כתה בתי קפה ומסעדות קטנות אבל אין פאבים ותחבורה לאונ' לא נוחה (רק קו אחד של פעם בשעה בערך). את האזור של קרית שפרינצק אני לא ממש מכירה אז קשה לי להגיד, תחבורה נוחה אבל לא יודעת לגבי בילויים.

EastGirl83

New member
בשביל בילוי....

עדיף ציר מוריה, כי יש גם יותר מבחר של פאבים ומקומות (יחסית) לשבת שם.. מאשר שאר המקומות. אז אם הוא בקטע של בילוי (כדי לנקות את הראש אחרי לימודים
) עדיף בציר מוריה, אבל.... יותר יקר משאר המקומות.

ציר מוריה ואופציות נוספות

הציר אכן משופע במקומות בילוי (ברים, מסעדות וגלידריה מעולה!!..
) ופתרון נוסף ומשתלם יותר - כפרי הסטודנטים (אם אתה רוצה לקבל יותר פרטים, אתה מומן להקליק על הלינק שבחתימה שלי)

deathcaster

New member
עוד הפעם פרסומת גלויה?

מה לא ברור בזה שהוא רוצה לגור בחיפה? יש כפרי סטודנטים (מלבד מאהלי מחאה) בחיפה שאני לא יודע עליהם?

deathcaster

New member
ציפיתי לתשובה רצינית

אם יש כפר סטודנטים בחיפה של עמותת איילים (ולא נראה לי שיש) אני נרשם עכשיו.

deathcaster

New member
תוספת

קרית שפרינצק זה לא רחוב, זו שכונה. ואחת הגדולות בחיפה. חיי בילוי אין שם, שכחת מזה. דירות זולות יחסית לשכונות אחרות בחיפה, יש. תחבורה נוחה לאוניברסיטה, יש גם (יחסית). קרית שפרינצק היא במרחק של כ-10-15 דקות נסיעה (ללא פקקים) באוטובוס מציר מוריה. ציר מוריה נמצא על שדרות מוריה.

למעלה