איפה כולם? התעלף הפורום?

שקדי

New member
הופה.........................

מישהו מתכונן להרים את הכפפה??????????????

קניה

New member
שקדי למה אתה מקלקל ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo128.gif

סוף , סוף גבר שמוכן לדבר ולהפגש ואתה במקום לבוא כותב לו הופה וכו....... אתה יכול להצטרף סה"כ יכול להיות נחמד לא יותר מזה מפגש של אנשים בוגרים שרוצים לא רק להתכתב אלה גם להכיר עם מתכתבים כל הזמן. יאללה בא ותביא את כל השאר

שקדי

New member
הצחקת אותי זהבוששששששששש

לא איש כאשורי ידידי שצלח מים רבים ואדירים ירתע בגלל הופה של ידידו האיכר קשה היום ובולס השקדים

magy

New member
זהבוששששששששששששש

מצלמה............לצלם את הגרציות............. לא לשכוח.........אם יש מצלמת וידאו............אפשר להוסיף הצלמן לא רוצה לבוא...........נסתדר לבד.......

קניה

New member
גברת המנהלת הכל מוכן לפקודתך ../images/Emo104.gif |

בוקר טוף לכולם, ואכן אני גם כן מתרגשת מאד, לא כל יום אני הולכת לבליינד דייט, כך לפחות אני מרגישה, למרות שאנחנו רק נשים. דרך אגב אתמול ראיתי את הסרט החדש "לצאת מהארון" קומדיה חמודה מאד מומלץ מאד .
להתראות בערב.

magy

New member
אפילו השעון הביולוגי התבלבל ../images/Emo133.gif

לי. פקחתי עיניים לפני שבע בבוקר.....במקום בעשר....וזו ממש תקלה.... חמורה. כולי תקווה שזה לא אותו גמד קטן מהבדיחה.......
)))))) כמי שאינה מאמינה בכוכבים ומזלות, אבל מעיפה מבט יומי במעריב.. בשטות בת שתי שורות שאמורה להיות תוכן המזל היומי של שניים עשר המזלות..... הצצתי הבוקר.... וכך היה כתוב : "הקטעים היותר חשובים השבוע מתרחשים אחרי המסיבות, ברגעים בהם אתם יכולים לסגור עניין עם מישהו שהביט בכם כל הערב."...... שימו לב .....מי מציץ בי כל הערב.....שאוכל לסגור איתו עניין אחרי המסיבה. מאחר ונהיה רק נשים.....לאורך כל הערב, והצ´יפ בטח, לא יביט בי... יש להניח שאיזה שבכני"ק מסתובב באזור....ומביט עליי...... סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, אוחתו , האזור מלא מחסומים.......נקווה הזמן יספיק לנו להגיע.....

magy

New member
עוד נגיע......נגיע...........נגיע..

שיר של ירדנה ארזי............ בסוף .............נגיע...........
)))))))))))))

בנות, בנות, תיקון טעות שכחתן ש...

הנוסע אמר שהוא ישתדל לבוא? אז לא נהיה רק בנות אבל אפשר להמשיך להתרגש

קניה

New member
קודם כל לא שכחנו ../images/Emo73.gif ../images/Emo73.gif |א

אותו, ודבר שני לא ראיתי שהוא כתב משהו נןסף בעניןוחוץ מזה רק שיבוא ואולי יצרף אליו בחורים נוספים.

אם אחרים לא מתנדבים בכוחות

עצמם אז שהוא יאלץ אותם? מי יוותר מרצונו על להיות גבר יחיד בין נשים? חהחהחהחהחהחה מאמינה שזו היתה תגובתו

קניה

New member
אני שמחה שאני עדיין מצליחה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

להצחיק ועוד בחור צעיר כמוך,

למעלה