איפה כולם??? כל מי שכותב פה קבוע??? קדימה להראות נוכחות
א אוהבת תה New member 11/4/13 #3 לא יודעת מה הקטע הזה של הדום שתיקה יש משהו שכדאי לי לדעת? שותקים כדיי לשמור על הפאסון?
ע עוזי טל 75 New member 11/4/13 #12 לגבי אותו יום קרוב לוודאי.לגבי פריאל אין לי מושג.גם אני לא הייתי פה כמה ימים.
A arieshor New member 12/4/13 #15 לא לשכוח הטוב ביותר עוד יבוא היי לכולם אני פה . שהיה ערב מצויין . שנמצא מה שאנחנו מחפשים . גם לגברים וגם לנשים .
לא לשכוח הטוב ביותר עוד יבוא היי לכולם אני פה . שהיה ערב מצויין . שנמצא מה שאנחנו מחפשים . גם לגברים וגם לנשים .
א אופטימי שנשבה New member 12/4/13 #16 אני סובל בשקט השיעול הלילי ונדודי השינה לא עוזבים אותי... אני לא יודע איך אני מתקיים על כלכך מעט שעות שינה...
אני סובל בשקט השיעול הלילי ונדודי השינה לא עוזבים אותי... אני לא יודע איך אני מתקיים על כלכך מעט שעות שינה...
A arieshor New member 13/4/13 #18 אופטימי שנשבה צריך לישון כייף לישון . תישן כמה שיותר תנסה להיתעייף . או אולי תסתכל טלוויזיה אולי תרדים אותך . תשמע מוזיקה לפעמים אפשר להירדם מהמוזיקה . בשביל השיעול אתה צריך לקחת תרופות . לא לחכות שהיה יותר גרוע . לטפל בזה .
אופטימי שנשבה צריך לישון כייף לישון . תישן כמה שיותר תנסה להיתעייף . או אולי תסתכל טלוויזיה אולי תרדים אותך . תשמע מוזיקה לפעמים אפשר להירדם מהמוזיקה . בשביל השיעול אתה צריך לקחת תרופות . לא לחכות שהיה יותר גרוע . לטפל בזה .