איפה כולם? מה ? רק אני עם שפעת?

glitter8

New member
איפה כולם? מה ? רק אני עם שפעת?

הלו? יש מישהו בבית? שבוע לפני בחונטוס? איפה לירון וסירופ נעלמו?

keren arbel

New member
מה ענבלי את עם שפעת?

אני מקווה בשבילך שלא... ואם כן, הרבה תה חם , ויטמין C ומנוחה. תרגישי טוב

glitter8

New member
../images/Emo122.gif מה לעשות..עכשיו תורי..

אני כבר יומיים לסירוגין ישנה או סתם סהרורית.. ופצחתי במתקפת מיץ תפוזים סחוט מדי כמה שעות. .עוזר מאד, ואתמול גם נכנעתי לאופטלגין.. והכי גרוע...כשהחום עולה אני פשוט מדברת שטויות בקצב...
מקווה לחזור לעצמי לחלוטין עד מוצ"ש, רק מהשיחה היום עם שלי, וכל התיאורים מההופעה שהיא ראתה לפני כמה ימים, כבר מרגישה יותר טוב. מאד מקווה לא להגיע לבית חולים, פעם אחת כבר הספיקה לי...

ליר 17

New member
נעלמתי בבי"ס...

אתמול היה לי מבחן במתמטיקה, שקצת נכשלתי בו...אבל חפיף.. היום, עוד כמה שעות בגרות באנגלית.. מחר בגרות בספורט.... יום שישי מבחן בחיבור... וזהו לשבוע הזה, בשבוע הבא יש עוד מלא דברים. לשם נעלמתי
אבל בסה"כ רגוע....חח

handlessman

New member
בגרות בספורט?

את מתכוונת חינוך גופני, או שאת במגמת ספורט או משהו?

ליר 17

New member
חינוך גופני

חס וחלילה מגמת ספורט! לבנות יש בגרות מטומטמת כזאת שצריך לעשות תרגיל.. גלגולים, עמידות ידיים, ריקודים...וכל החרא הזה... אני נגד מגמת ספורט חח

glitter8

New member
מנצל"שת

תמונה באדיבות סאביבית מפורום מוזיקה אלבום הפלטינה המשולש אותו קיבל דיויד על האשה שאיתי, שתלוי במשרדי אן אמ סי קצת נוסטלגיה, אבל נחמד..

YulaShpil

New member
מאוד נחמד

ניסיתי להעלות אותה לאלבומים, אבל לא הצלחתי בינתיים.

glitter8

New member
קוקי..

רוצה שיעורים פרטיים במתמטיקה ממורה מנוסה?

ליר 17

New member
גם מתמטיקה את יודעת?

כל הכבוד! חח אני חושבת שאפילו זה כבר לא יציל אותי...

אני אלמד אותך מתמטיקה!

אחד המקצועות האהובים עליי!!! מה המצב כולם החלטתי להחזיר את עצמי להיות פעיל בפורום אז אני מבקש את ברכת ברוכים השבים...

ליר 17

New member
אתה אוהב מתמטיקה?!

איך זה קרה? כמה יחידות אתה לומד? וברוך שובך :)

glitter8

New member
ברוך השב , דור../images/Emo13.gif מה קורה?

יאלה, ספר מה קורה איתך! פשש..תראו מה הולך פה, אמרה הינטע הפולניה... הוא יבוא עד זיכרון כדי ללמד את עלמת החן מתמטיקה!! יפה..אני מפנה את הדרך!

אני סבבה!!

אני ב4 יחידות מכיווון שהחלטתי שאני לא רוצה להשקיע ולהכין שיעורים אז אני ב4 יחידות והציונים של המבחנים שלי הם: 99, 96 ו 90. ומתמטיקה זה די כיף כשמבינים ומצליחים. סתם ידיעתכם הכללי הייתי בצו ראשון ויומיים אחרי זה היה כתוב לי באינטרנט שאני מתאים לצוות אויר משמע המיונים לקורס טיס אז נאחל לי בהצלחה :)

handlessman

New member
פפשש.....!!!

קורס טייס??? טוב אחי!! אני אומר אם זה בראש שלך אז לך על זה חזק ותעשה מאמצים...

glitter8

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

מעל מרבד של עננים... מברוק!!

למעלה