איפה כולם?!

Hip Hop star

New member
איפה כולם?!../images/Emo2.gif

דיי שקט פה השבוע....
הפורום קצת התעורר בזכות השאלון שליטל(פוינטר אם את מתעקשת
)העלתה,הפינה של קולה ושאר הפינות כמובן שהיו השבוע. והבנתי שהמנהלת שלנו קצת עמוסה בלימודים,וגם בלי קשר אין הרבה חדש על מקפליי מאז לאחרונה ראינו את התמונות של דני ודאגי מהחופשה שלהם לאיים הקריביים,וכמובן הקעקועים המזעזעים.... אז יש לי רעיון! זה כמו שלירון ענבל הייתה עושה לפעמים את הדיונים,אבל גם היא קצת נעלמה
אז אני אשאל אתכן כמה שאלות שדיי מעניין אותי לדעת מה באמת הדעה שלכן,ובדרך ננצל את זה שכל מי שרוצה להגיד כל מה שבא לה אשר קשור למקפליי,אחד מהם,לאחד השירים,האלבומים או פרוייקטים שהם עושים ועשו בעבר,ובנתיים אני יכולה להגיד שאני מתכננת פינה חדשה,אך תחילה עליי להכין אותה,אני מקווה שתאהבו אותה...אז בנתיים נעבור לדברים הבאים.... -בשנה החדשה עפ"י הנצרות,מקפליי לא מתכננים להוציא אלבום חדש,אבל בחודש הבא יצא סינגל חדש מ-wonderland שמי שעוד לא יודעת יהיה Iv'e Got You,ששימש בתור הפתיח בסיבוב הופעות שלהם בתחילת השנה שלנו,ומי שעוד לא ראתה העלה קישור לפתיח אח"כ.נקווה כמובן שהשיר יצליח,אני אישית אהבתי את מה שיצא עד עכשיו,די ברור שהם בטח ייצליחו להתחמק מהמעצר או מה שלא יהיה... בכל מקרה,הם אמורים לאחר מכן לטוס לארה"ב בשביל הסרט,ולהתכונן לפרימיירות ול"פריצה" הגדולה שלהם בארה"ב. האם אתן חושבות שבתקופה של היום שיש אינפלציה נוראית במוזיקה,והמוזיקה השחורה ששולטת ברחבי העולם ובעיקר בארה"ב,יהיה סיכוי למקפליי באמת להצליח? אם אתן חושבות שכן,פרטו נא מדוע כן....: אם אתן חושבות שאולי לא,פרטו גם: כמובן שאפשר גם להציע את שני הצדדים,כי בסופו של דבר שום דבר לא ידוע עד לרגע האחרון. לפניי כמה זמן העלתי את "הבקרוב" של JML.מהצפייה בו,מה אתן חושבות עליו<<? האם זה מה שייעשה את "הפריצה" שלהם בארה"ב? האם אתן חושבות שזה נכון להאמין שסרט קולנוע,או עצם העובדה שלינדזי לואהן נמצאת בסרט ייתרום להצלחה שלהם? וכמובן,בלי קשר אם אתן אוהבות אותה או לא...האם זה היה נכון מההתחלה לעשות מלינדזי מישהי שהיא לא?. כזכור בכמה ראיונות הם הזכירו שהיא "ענקית" ונמצאת בכל מקום... אם מקפליי גם יהיו במצב הזה כמו של לינדזי בארה"ב,שכל דבר קטן ייפורט בצהובונים,ובכל מקום ייעסקו בהם במקום במוזיקה,ולמעשה ייעשו מהם משהו שהם לא כמו לינדזי...זה מה שייהפוך אותם "למצליחים" כ"כ? ובחזרה לבריטניה. כשאתן תמיד מקשיבות להם,ובטוחות שמקפליי היא אחת הלהות הכי טובות שיש היום,וכך מציינת גם התקשורת בבריטניה,ולמעשה במקרה שלהם הם בכל מקום,האם לדעתכן מקפליי באמת להקה טובה? האם לדעתכן כל להקה שמוכתרת כ-"מצליחה" היא באמת טובה? מה הן הסיבות שהופכות אותם לכ"כ מצליחים? האם זה נכון לחשוב שבגלל שאנחנו אוהבים אותם כולם צריכים לאהוב אותם? אפילו אם חלק מכן לא יודו,הרוב וזה כמעט כולם,אבל רק הרוב אוהבים או התחילו לאהוב אותם בגלל המראה. זה נשמע קלישאה,אבל זה מה שבאמת קורה. תנסו רגע להסתכל על המצב בתור בנאדם שלא מוצא אף אחד מהבנים מושך כ"כ,אוהב את המוזיקה,אך מוצא/ת מראיונות שנערכים איתם בעיתוני נוער וילדים,או בתוכניות שעד היום היו רק ילדים ונוער ולפעמים גם למבוגרים ארבעה מתבגרים שבאמת אוהבים את מה שהם עושים,אך מבלי לשים לב שוחכים שיש לאנשים שאוהבים את המוזיקה שלהם חיים,והם לא סובבים סביבים כל הזמן..ולמעשה ייחשוב בשורה התחתונה של חבורה של ילדים מפגרים... האם אתן מצליחות למצוא את זה גם? איך אתן מגדירות את עצמכן בתור מעריצות? איך אתן מגדירות מעריצים בעצם? איך אתן מגדירות למעשה את כל הקטע שיש לכן עם מקפליי? האם אתן חושבות שזאת אובססיה? האם אתן מוצאות את עצמכן מדברות עם בנות אחרות שאוהבות אותם גם רק עליהם או על להקות אחרות שאתם אוהבים,ולא על דברים אחרים חוצמזה,שמגיע למצב שאין יותר על מה לדבר? האם אתן הייתן רוצות להפסיק לעסוק רק בזה ולעסוק בדברים אחרים,להמשיך כמובן לדבר עליהם או על דברים הקשורים לתחום,רק במידה מועטת יותר? מה אתן חושבות בכלליות על המוזיקה כיום? זהו...אני לא יודעת מה עוד..אני שאלתי את השאלות האלה,כי יצא לי לדבר עם בנות,וגם לראות את התגובות בפורומים לא רק פה,תוההים לגביי חלק מזה...וחלק הוספתי כי לא חושבת שצריך לגיד שמות,אבל זה לא רק פה שיש...בעצם זה אכתוב כשאענה על השאלות בעצמי ותבינו למה כתבתי...אחכה בנתיים שייגיבו מחר בבוקר אחריי בית הספר.בהצלחה למי שמקבלת מחר תעודות כמוני

דאגי...!!!!

אני פה.. חיה נושמת ואפילו בועטת במי שצריך... טוב האמת לא הבנתי כימעט כלום מהשאלות שלך אז אין לי טעם לענות עליהם.. אבל לפחות את חיה... כן מאז שמקפליי נעלמו כימעט גם הפורום הזה הולך ונעלם... פשוט היתפוגג אז יאאלה אנשים תיתעוררו... ואני קיבלתי קיבלתי תעודה.... ביום רביעי.. והיא דיי טובה יחסית.. היו לי 3 פעמים מספיק פעם אחת כימעט טוב מאוד 2 פעמים כמעט טוב והכל השאר טוב.. תעודה נחמדה לי....

וואו...

איזה מגילה!!תזכירי לי שוב את השם שלך מאיפה את ובת כמה....? אני רק זוכרת שקוראים לך אלה... ענבל=]

Hip Hop star

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אלה,בת 14 וחצי מת"א
ואת ענבללללללללללללללל!

lollipop1

New member
ואוו! אלההה ../images/Emo45.gif

האם אתן חושבות שבתקופה של היום שיש אינפלציה נוראית במוזיקה,והמוזיקה השחורה ששולטת ברחבי העולם ובעיקר בארה"ב,יהיה סיכוי למקפליי באמת להצליח? האמת, שאי אפשר באמת לדעת! בתעשיית המוזיקה הכל משתנה וכמובן שכל אחד עם מה שהוא אוהב, כמובן שנורא קשה להפוך ללהקה מצליחה והם הצליחו לעשות את זה בבריטניה, אני לא רואה שום סיבה שזה לא יקרה בארה"ב לפניי כמה זמן העלתי את "הבקרוב" של JML.מהצפייה בו,מה אתן חושבות עליו<<? נראה סרט טוב! לא ממש רואים את מקפליי בטריילר, ואת כמובן נהדרת שהבאת אותו האם זה מה שייעשה את "הפריצה" שלהם בארה"ב?לא חושבת האם אתן חושבות שזה נכון להאמין שסרט קולנוע,או עצם העובדה שלינדזי לואהן נמצאת בסרט ייתרום להצלחה שלהם?"הצלחה" אולי יבחינו בהם יותר" וכמובן,בלי קשר אם אתן אוהבות אותה או לא...האם זה היה נכון מההתחלה לעשות מלינדזי מישהי שהיא לא?מה זה מישהי שהיא לא? אני תמיד אהבתי את לינדזי....וזהו כזכור בכמה ראיונות הם הזכירו שהיא "ענקית" ונמצאת בכל מקום... אם מקפליי גם יהיו במצב הזה כמו של לינדזי בארה"ב,שכל דבר קטן ייפורט בצהובונים,ובכל מקום ייעסקו בהם במקום במוזיקה,ולמעשה ייעשו מהם משהו שהם לא כמו לינדזי...זה מה שייהפוך אותם "למצליחים" כ"כ?יכול להיות ובחזרה לבריטניה. כשאתן תמיד מקשיבות להם,ובטוחות שמקפליי היא אחת הלהות הכי טובות שיש היום,וכך מציינת גם התקשורת בבריטניה,ולמעשה במקרה שלהם הם בכל מקום,האם לדעתכן מקפליי באמת להקה טובה? אני לא שומעת אותם כי הם טובים בבריטניה, אני שומעת אותם כי הם טובים לדעתי... ואם לא פשוט לא הייתי שומעת האם לדעתכן כל להקה שמוכתרת כ-"מצליחה" היא באמת טובה?לא מה הן הסיבות שהופכות אותם לכ"כ מצליחים?הקול של דני, הנגינה שלהם, הכישרון שלהם והעובדה שהם לא כאלה גדולים מאיתנו והשירים שלהם ממש מדברים אליי..... האם זה נכון לחשוב שבגלל שאנחנו אוהבים אותם כולם צריכים לאהוב אותם?להפך, אני לא אוהבת שאנשים אוהבים להקות שאני אוהבת אפילו אם חלק מכן לא יודו,הרוב וזה כמעט כולם,אבל רק הרוב אוהבים או התחילו לאהוב אותם בגלל המראה. זה נשמע קלישאה,אבל זה מה שבאמת קורה. תנסו רגע להסתכל על המצב בתור בנאדם שלא מוצא אף אחד מהבנים מושך כ"כ,אוהב את המוזיקה,אך מוצא/ת מראיונות שנערכים איתם בעיתוני נוער וילדים,או בתוכניות שעד היום היו רק ילדים ונוער ולפעמים גם למבוגרים ארבעה מתבגרים שבאמת אוהבים את מה שהם עושים,אך מבלי לשים לב שוחכים שיש לאנשים שאוהבים את המוזיקה שלהם חיים,והם לא סובבים סביבים כל הזמן..ולמעשה ייחשוב בשורה התחתונה של חבורה של ילדים מפגרים... האם אתן מצליחות למצוא את זה גם? לא כל כך הבנתי את השאלה, אבל מה שהבנתי, אני לא אוהבת אותם רק כי הם מושכים, טופ לא מושך והוא כישרוני באטרף ואני מתה עליו! אני לא חושבת שמבוגרים מתחברים למוזיקה הזו או למילים שבשירים שלהם איך אתן מגדירות את עצמכן בתור מעריצות? לקנות את הדיסקים אני לא יכולה, חפציפ למינהם אני לא יכולה, אבל בהחלט שומעת נון סטופ את השירים, פוסטרים בחדר, כתבות במחשב וכו' איך אתן מגדירות מעריצים בעצם?פחות או יותר כמו מה שציינתי למעלה איך אתן מגדירות למעשה את כל הקטע שיש לכן עם מקפליי?הם להקה מצוינת ומעולה שמלווה אותי בדרך הכי טובה ושהכי מדברת אליי את ההתבגרות! האם אתן חושבות שזאת אובססיה?עדיין לא האם אתן מוצאות את עצמכן מדברות עם בנות אחרות שאוהבות אותם גם רק עליהם או על להקות אחרות שאתם אוהבים,ולא על דברים אחרים חוצמזה,שמגיע למצב שאין יותר על מה לדבר?אני לא מכירה חברות שאוהבות אותם!אז לא... האם אתן הייתן רוצות להפסיק לעסוק רק בזה ולעסוק בדברים אחרים,להמשיך כמובן לדבר עליהם או על דברים הקשורים לתחום,רק במידה מועטת יותר?ממה שהבנתי,לא מה אתן חושבות בכלליות על המוזיקה כיום?שיש הכל מהכל, ובישראל, זה על הפנים, כל פלוץ שכתב שיר הופך להיות סטאר! אלה! את נהדרת... תודה!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני קיימת../images/Emo3.gif

פשוט הייתי קצת עסוקה בזמן האחרון. וגם הפינות שלי יחזרו בקרוב.

bar jones

New member
אתן שמעתם ש...?

לדעתי למקפליי יש סיכוי לפרוץ בארה"ב, תמיד יש סיכוי.. נכון ששם המוזיקה השחורה היאשקובעת את הטון, אבל היא לא תמיד הייתה שם, היו גם סגנונות לפניה שכבשו מיליונים בארה"ב- כמו פופ- אן סינק, בקסטריט בויז.. מתישהו לדעתי בארה"ב שוב תהיה מהפכה ועוד סגנונות יכנסו ללקסיקון המכירות שם.
תראי ברור שלעובדה שהיא השחקנית הראשית יש השפעה.. יש לה שם קהל יעד, אוהבים אותה, הרבה אנשים יבואו לסרט ויחשפו למקפליי.. לא יודעת עד כמה זה יתן להם פריצה גדולה, אבל זה בהחלט יעשה משהו. ולדעתי הצלחה לא נמדדת לפי כמה פעמים כותבים עלייך בעיתון, אלא אם עשית מה שרצית ואתה מסופק מזה. ובחזרה לבריטניה. כשאתן תמיד מקשיבות להם,ובטוחות שמקפליי היא אחת הלהות הכי טובות שיש היום,וכך מציינת גם התקשורת בבריטניה,ולמעשה במקרה שלהם הם בכל מקום,האם לדעתכן מקפליי באמת להקה טובה? לדעתי, 100 אחוז שכן! האם לדעתכן כל להקה שמוכתרת כ-"מצליחה" היא באמת טובה? לא, יש כמה מצליחות והן בובות על חוטים, רק שרות מה שאומרים, מצטלמות עם חיוך מזוייף.. אז מצטערת.. לאא. להצליח זה להגשים את עצמך ולהיות אתה, ולא להיות חפץ בידיים של מישהו אחר. מה הן הסיבות שהופכות אותם לכ"כ מצליחים? הטאצ' המיוחד הזה שלהם, המוזיקה, האחריות והבלעדיות שלהם על המוזיקה שלהם, השובבבות שלהם, איך שהם נראים, איכות ההופעה שהם נותנים, הקולות, מי שהם.. האם זה נכון לחשוב שבגלל שאנחנו אוהבים אותם כולם צריכים לאהוב אותם? לא..כמו שאני לא אוהבת כל להקה שמישהו אחר כן, כך אין סייבה לאהוב כל להקה שאני אוהבת האם אתן מצליחות למצוא את זה גם? אני כן לפעמים חושבות שהם משתובבים מדי.. אבל מצטערת אני בת נוער, יותר קל לי להבין אותם. איך אתן מגדירות את עצמכן בתור מעריצות? אמממ.. אוהבת את המוזיקה שלהם, את מה שהם מייצגים, איך שהם גורמים לי להרגיש ואותם פשוט. איך אתן מגדירות מעריצים בעצם? שאתה אוהב מישהו , רואה בו מודל לחיקוי, נהנה מלגלות עליו עוד פרט, הוא נותן לך תחושת אושר, תקווה.. איך אתן מגדירות למעשה את כל הקטע שיש לכן עם מקפליי? פשוט סיגה שלי כלפיי המוכשרות שלהם. האם אתן חושבות שזאת אובססיה? לא, אני לא אמות בלעדיהם, וגם הם לא בלעדיי האם אתן מוצאות את עצמכן מדברות עם בנות אחרות שאוהבות אותם גם רק עליהם או על להקות אחרות שאתם אוהבים,ולא על דברים אחרים חוצמזה,שמגיע למצב שאין יותר על מה לדבר? לרוב על להקות מעבר למקפליי, ובכלל על המון נושאים שלהם אין נגיעה למקפליי האם אתן הייתן רוצות להפסיק לעסוק רק בזה ולעסוק בדברים אחרים,להמשיך כמובן לדבר עליהם או על דברים הקשורים לתחום,רק במידה מועטת יותר? לא.. אני נהנת לדבר על המוזיקה שלהם וגם עליהם כמה שיותר, אני בעד לפתח עוד נושאי דיון- אבל לא לשכוח, זה פורום מקפליי. מה אתן חושבות בכלליות על המוזיקה כיום? אמממממ... אני נהנית ממוזיקה מאד, אבל הפכו את התעשייה לזולה, לא מוערכת תמיד.. אינפלציה..
אל'וש.. אחלה דיון! אני ממש נהניתי.. למרות שחלק מזה גם דיברתי איתך כבר במסן.. אבל תמדי כיף! כל הכבוד על ההתמדה וההשקעה בפורום!

sap sapir

New member
אני פה חיה וקיימת

אבל אין לי כח לענות מקווה שאת לא כועסת

אני פה..

ואני באמת משתדלת.. פשוט עמוס לי בלימודים וזה.. והייתי עונה לשאלות אבל אני קצת עסוקה..סורי.. מקווה שזה בסדר..

PunK RocK 1o1

New member
גם אני עדיין פה../images/Emo9.gif

גם לי הלימודים מקצצים את הזמן הפנוי..
בקשר לשאלה שלך: דני-19 במרץ[?] 20 הארי- 20 טום- 20 דאגי- 18

למעלה