איפה כולם?!?!?! נדמה לי שראיתי כדור קוצים מתגלגל פה... אני הולכת לקרוא-רו-רו-רו....!!!
ס סיאמית New member 13/10/01 #1 איפה כולם?!?!?! ../images/Emo24.gif נדמה לי שראיתי כדור קוצים מתגלגל פה... אני הולכת לקרוא-רו-רו-רו....!!!
איפה כולם?!?!?! ../images/Emo24.gif נדמה לי שראיתי כדור קוצים מתגלגל פה... אני הולכת לקרוא-רו-רו-רו....!!!
R RomiVais New member 14/10/01 #2 גם אני שואלת איפה כולם... ../images/Emo12.gif ../images/Emo8.gif היה סוף שבוע ממש ממש שקט פה... מקווה שכולכם חשים בטוב, ומזמינה את מי שירצה לצ´אט ... במקרה ולא תגיעו - שיהיה לכם ערב נפלא ושבוע עוד יותר נפלא!! המון חיבוקים רומי
גם אני שואלת איפה כולם... ../images/Emo12.gif ../images/Emo8.gif היה סוף שבוע ממש ממש שקט פה... מקווה שכולכם חשים בטוב, ומזמינה את מי שירצה לצ´אט ... במקרה ולא תגיעו - שיהיה לכם ערב נפלא ושבוע עוד יותר נפלא!! המון חיבוקים רומי
א אורית...2 New member 14/10/01 #3 שיהיה לנו לילה טוב !!!ושבוע נפלא ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif
א אורית...2 New member 14/10/01 #4 שיהיה לנו שבוע נהדר ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo23.gif
M mastol New member 14/10/01 #6 תודה לכולם!!!!! ../images/Emo9.gif איזה חמודים..... תודה לכולם.... עבר בסדר הבר מצווה וההנחת תפילין והעליה לתורה חוץ מכמה סוכריות שנכנסו לי לראש.... ומסכנה אמא שלי... היה לה קשה לארגן והיא בכתה בכמה חלקים בבר מצווה... היתה שמחה ממש תיכנסו לצ"אט שנוכל לדבר אני ואתם ואמא שלי... אם יש פה מישהו עדיין
תודה לכולם!!!!! ../images/Emo9.gif איזה חמודים..... תודה לכולם.... עבר בסדר הבר מצווה וההנחת תפילין והעליה לתורה חוץ מכמה סוכריות שנכנסו לי לראש.... ומסכנה אמא שלי... היה לה קשה לארגן והיא בכתה בכמה חלקים בבר מצווה... היתה שמחה ממש תיכנסו לצ"אט שנוכל לדבר אני ואתם ואמא שלי... אם יש פה מישהו עדיין
R RomiVais New member 14/10/01 #7 היי עוז ../images/Emo24.gif חבל שהתפספסנו בצ´אט, אבל שמחתי מאוד לשמוע שהיה מוצלח!! ברור שאמא שלך התרגשה, כל האמהות ככה - חכה שתתחתן תמסור לה ד"ש חם ממני!! שיהיה לכם שבוע נפלא ביותר, שולחת לכם המון חיבוקים רומי...
היי עוז ../images/Emo24.gif חבל שהתפספסנו בצ´אט, אבל שמחתי מאוד לשמוע שהיה מוצלח!! ברור שאמא שלך התרגשה, כל האמהות ככה - חכה שתתחתן תמסור לה ד"ש חם ממני!! שיהיה לכם שבוע נפלא ביותר, שולחת לכם המון חיבוקים רומי...
ס סיאמית New member 15/10/01 #8 מזל טוב לבר המצווה!!! ../images/Emo57.gif ונשיקה לאמא אור! וגם פרח ואוטו ופיצה (שבלול ודג חובה!) לילה טוב...
מזל טוב לבר המצווה!!! ../images/Emo57.gif ונשיקה לאמא אור! וגם פרח ואוטו ופיצה (שבלול ודג חובה!) לילה טוב...