איפה כולם מפחיד פה לבד בחושך
א איש החידות New member 28/10/03 #7 אני ../images/Emo35.gif למה ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif
ע ערקי מנומש New member 28/10/03 #8 לא יודע- כנראה היה לי רגע היפרי.. קורה קורה מעיין דחף כזה... כמו ההיא מהג'יגולו מת מצחוק... רק דליל יותר
לא יודע- כנראה היה לי רגע היפרי.. קורה קורה מעיין דחף כזה... כמו ההיא מהג'יגולו מת מצחוק... רק דליל יותר
א איש החידות New member 28/10/03 #9 לרגע הבהלת אותי שבאמת מקומי בגהנום אני גיהנום יצור תמיד וחמוד כמוני
א איש החידות New member 28/10/03 #14 מותק ../images/Emo26.gif אנשים כמוך עשו לי כביסה כשהייתי בכלא ...
ע ערקי מנומש New member 28/10/03 #16 חושב שתצליח להפחיד אותי עם ה"כלא" הזה שלך?? הצלחת..:/ למה היית בכלא?
א איש החידות New member 28/10/03 #6 אוקיי, קבל חידה ../images/Emo26.gif כתוב תוכנית ב-C, קצרה ככל האפשר אשר הפלט שלה הוא התוכנית עצמה (ללא שימוש בקבצים נוספים).
אוקיי, קבל חידה ../images/Emo26.gif כתוב תוכנית ב-C, קצרה ככל האפשר אשר הפלט שלה הוא התוכנית עצמה (ללא שימוש בקבצים נוספים).
א איש החידות New member 28/10/03 #18 ../images/Emo124.gif יגאל, קבל תיקון קטן מותר להשתמש ב fopen רק לשם יצירת קובץ חדש. אין להניח קיום קבצים ישנים (גם לא הקובץ שם נמצא הקוד הנוכחי שלך.. )
../images/Emo124.gif יגאל, קבל תיקון קטן מותר להשתמש ב fopen רק לשם יצירת קובץ חדש. אין להניח קיום קבצים ישנים (גם לא הקובץ שם נמצא הקוד הנוכחי שלך.. )