איפה כולם ?
R raistlin23 New member 14/6/02 #3 חחח אני גם פה!!!~ בגלל זה הבוגד ???? מה אני יעשה ? לא הייתם פה אז השתעממתי ... והלכתי לשם!
T tankgril New member 14/6/02 #4 אהה.... וכל כך ריחמת עליך שאף אחד לא אומר לך שלום אז.... אתה החולייה החלשה שששששששששששששששששלללללללללללללווווווווווווווווווווםםםםםםםם!!!!!!!!!!
אהה.... וכל כך ריחמת עליך שאף אחד לא אומר לך שלום אז.... אתה החולייה החלשה שששששששששששששששששלללללללללללללווווווווווווווווווווםםםםםםםם!!!!!!!!!!
T tankgril New member 14/6/02 #12 אני הלכתי .... לאכול א. צהריים עם אמאלה ואבאלה ואחותי. ובקשר להודעה שלך אתה עדיף.... אוקי. וחוצמזה אתה התחלת לקרוא לי בוגדת להזכיר לך ואני מצטטת: את את תחזרי לפורום שלנו ומיד.
אני הלכתי .... לאכול א. צהריים עם אמאלה ואבאלה ואחותי. ובקשר להודעה שלך אתה עדיף.... אוקי. וחוצמזה אתה התחלת לקרוא לי בוגדת להזכיר לך ואני מצטטת: את את תחזרי לפורום שלנו ומיד.
R raistlin23 New member 14/6/02 #13 לא נכון - טעות בידך את התחלת עם זה - אני פשוט המשכתי.... אבל שאלתי אותך מה עשית ואיך זה יכול לעזור לי . אז ענית לי על השאלה הראשונה ו..... ???
לא נכון - טעות בידך את התחלת עם זה - אני פשוט המשכתי.... אבל שאלתי אותך מה עשית ואיך זה יכול לעזור לי . אז ענית לי על השאלה הראשונה ו..... ???
T tankgril New member 14/6/02 #14 אם אתה שואל.... איך זה יכול לעזור לך שחזרתי אז אני לא יודעת אם לענות לך או להפגע
T tankgril New member 14/6/02 #16 טוב...../images/Emo13.gif מצטערת על הייבוש פשוט אחותי החליטה שהיא "חייבת לבדוק את ההודעות שלה. אבל עכשיו חזרתי.
טוב...../images/Emo13.gif מצטערת על הייבוש פשוט אחותי החליטה שהיא "חייבת לבדוק את ההודעות שלה. אבל עכשיו חזרתי.