איפה כותבים כאן בוקר טוב

*יערית

New member
איפה כותבים כאן בוקר טוב../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

בוקרררררררררררר טובבבבבבבבבב לכל יושבי הבית,יוצאת מתוך הטישו והבלאגן שחוגג סביבי....הרגיש לי להתפנק היום אז יש לי ידיים עוזרות בבית,ואני באמת מרגישה עדיין מוטשת עוזרת לה כאילו הייתי אני העוזרת בית
מאחלת לרולן לעבור את היום הזה עם תקווה ובשורות טובות יותר מאתמול{את היתר נאמר כבר ב
} מאחלת לבת המדהימה שלה להתחיל להזיז ריסים וגבות כי היא חייבת זאת לעצמה
יום ניפלא אנשים שאתם בהחלט מראים את הדאגה שלכם גם מעבר למסך המעצבן הזה שמחליט לו יום שלם לטמטם אותנו
חוזרת לעבודה ואחר כך למנוחה
לכל הדורשים בשלומי,תודה לסווטלנה שבאה לעזרתי היום,ותודה לילדיי שמרגיזים אותי בכל בוקר ..אחרת איך אני אדע שאני לא נורמאלית? יו נעים
איך שכחתי אותו...תודה לאיש שלצידי שבלעדיו החיים היו נראים מעצבנים יותר

ברוך השם....הצלחתי להיכנס

שכל איחוליך ייתגשמו. גם אני מצטרפת לברכות ולתקוות ליום מוצלח לכולם ובעיקר לסייחה שלנו היקרה מאד מאד והאהובה. לרולן הרבה הרבה כוח ואמונה

yaeli4

New member
שאני אמות מהתפוז הזהההה../images/Emo123.gif

כותבת ולא יודעת אם זה יישלח בסוף. יערית קיבלתי את התגובה שלך האחורנה, כתבתי שוב ושלחתי נשיקה ושוב זה עשה לי שגיאת מערכת. אז רק שתדעי שקיבלתי ולא התעלמתי. אני משתגעת מהעניין הזה. כל הודעה עולה אחרי שנה וכל פתיחת מסך כמעט נדפקת בסופו של דבר. שיהיה לכולם יום טוב. אצלנו בלאגן. הילדה לא רוצה בסוף ללכת לחתונה היום וביקשה שאגיד את זה לאבא שלה כשהיא תהייה בבית הספר אבל כשדיברתי איתו לפני כמה דקות הוא השתולל כרגיל ואמר שייקח אותה גם אם היא לא רוצה. אמרתי לו שבשום אופן והוא המשיך לברבר. השיחה נגמרה באיומים מצידו כמובן והילדה האומללה לא רוצה ללכת. מקווה שהוא יניח לנו לנפשינו היום. יום טוב לכולם, ויעירת, אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר. עלמה, האם קיבלת את מסר התגובה שלי? כי נראה לי שגם הוא מת בדרך...

*יערית

New member
קיבלתי את המסרים יעלי../images/Emo13.gif

כנראה שמשהו זז לפעמים במערכת תפוז
אני מקווה שתדעי מה לעשות עם אור היום בערב, שימי אותה אצל חברה או מישהו רחוק בכדי שהוא לא יעשה איזו שטות.... עאלק יקח אותה בכוח....מה הוא חושב שהוא? בהצלחה
ותעמדי שם לצידה באש ובמים!

../images/Emo104.gif../images/Emo63.gif../images/Emo104.gif../images/Emo63.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

רק שישלח.... יעלי,אני מקווה שהאקס לא יפחיד את אור ויבלבל אותה,אולי שווה שאת התקשורת הקרובה תעשי במקומה ותגידי שאבא מבין ומקבל את החלטתה בצער. זה נורא כשילד חושש מתגובת אביו ...... רולן ,נשיקות גם ממני ממתינים לשמוע דיווח מבית החולים.

rolan

New member
כן, אני כאן..... סופסוףףףףף

הרגע נכנסתי הביתה ורצתי לזרועותיכם... טוב (בעצם לא טוב
) אישפזו את המקסימה שלי, במחלקת הילדים ברמב"ם, כרגע זו מן השגחה כזו - אני צריכה להיות איתה לראות שאוכלת ולא מקיאה. מחר ניפגש עם אלוהים (הרופאה שמחליפה אותו כרגע...) והיא באמת מלאך! אני מתחננת לאלוהים האמיתי שיתן לנו כח לשרוד את הדבר הנורא הזה. תודה לכל מי שתמך כאן, שם, במסרים בטלפונים אני באמת באמת זקוקה לתמיכה הזו ומקבלת אותה באהבה. תסלחו לי - מי שלא חזרתי או לא עניתי לו, אני פשוט לא מספיקה לענות... כל פעם שאגיע הביתה מבטיחה להציץ ולשמור על קשר. כל מה שנותר עכשיו זה להתפלל לטוב - זה מה שאנחנו עושים! תודה

*יערית

New member
אמא יקרה שלנו../images/Emo23.gif

אמא
מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום, עם כל מבט, אמא
מי את כולי עוטפת בחום שלא נגמר באהבה, בדאגה, אמא
רק תחבקיני
ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם פזמון: את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ועוטפת את הכל מי את כולה נותנת בלי צל של חרטה בנשמתה אלי קרובה אמא יקרה
אף פעם לא נשברת אף פעם לא טועה את הדמעה שלי מוחה אמא אהובה
רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם פזמון: את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ואוספת את הכל כמו שמש את זורחת
והרע הופך לטוב בואי אמא, קחי הפחד וחבקי אותי קרוב
מכולם כאן אליך עם תפילה גדולה גדולה בלב

אין עליך יערית../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יותר מכל מילה בשיר לא ניתן לתאר את האהבה שלנו אליך רולן ואת הרצון שלנו לעזור.
מתפללים בשביל הסייחה שלנו

blonda3

New member
רולן../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

רק עכשיו הצלחתי להכנס ולקרוא את כל מה שעברתם. את נשמעת לי ממש אמיצה.... לא קל להיות במצבך. ממש כואב לי לקרוא אותך. אבל את עושה מה שצריך. יש כאן בתפוז פורום של הפרעות אכילה. פעם בעבר הצצתי שם יש שם בנות שתומכות אחת בשניה עם אחת אפילו יצא לי פעם להתכתב ולהיות בקשר. כל אחת והסיפור שלה. אני מקווה שאכן יודעים לטפל שם נכון ושהבת שלך תצא מזה בריאה וחזקה. צריך הרבה אמונה. ויש הרבה דברים נסתרים במחלה הזאת.

../images/Emo24.gifמאחלת לבתך הרבה בריאות

ולך להיות חזקה.גם זה יעבור וזאת תהיה ירידה לצורך עליה עבור בתך ועבורכם

ד"ש מרולן ואוהי

אחרי שיחה עם הרופא הוחלט לאשפז את הסייחה בבית חולים בצפת. רולן מבקשת למסור את אהבתה לכולם. כולי תקווה לבשורות טובות שהסייחה תשתף פעולה והדרך תתקצר. רולן ואוהי ,איתכם לאורך המסע

*יערית

New member
כן המצב נמצא בדיוק במקום

שחששתי ממנו,מאחלת להם לעבור את התקופה הזו בקלות כמה שניתן
,לא לוותר,במקום הזה לא מבקשים שיתוף פעולה....מסכנה אחרי שעה של שיחה אתמול איתה {סייחה}הבנתי עד כמה זה חמור....עד כמה היא לא יכולה לעזור לעצמה.. היא צריכה עזרה
אז רולן ,אוהי,סייחה...אני נושאת תפילה עימי שהעזרה שתינתן שם תסיים את התקופה הקשה הזו כמה שיותר מהר ובריא יותר!

סול11

New member
../images/Emo50.gif

בוקר טוב חברות וחברים. הרבה הצלחה לסייחה ולרולן.מחזיק לכן אצבעות,מי יתןותקופה זו תחלוף במהרה. שיהייה לכולם יום נפלא.
ו
והרבה אהבה

הרבה כוח

חושבת עלים ומקווה שהכל יהיה מאחוריכם ,והילדה תהיה מפויסת עם עצמה. רק טוב לכם. אתם בלבי.

עלמה 3

New member
רולני , סייחה ואוהי , בהצלחה../images/Emo24.gif

ליבי איתכם, מאחלת לכם להיות חזקים - עבורכם ועבור הסייחה המקסימה, אוהבת
עלמה

למעלה