איפה כל הותיקות?

איפה כל הותיקות?

נאן? לילי האחת? איילת החן? מיליתו? ועוד הרבה שאינני זוכרת כרגע את שמם (חברים וחברות). מקוה שהכל בסדר. בריאות לכולם

מלמלתי,בטח זוכרת אותך,אנו ה"זקנות"

בפורום הנהדר הזה ותודה לאלוהים שכך....... איילת האביב

אביתר27

New member
נאן היתה צריכה לעבור ניתוח

לפני כחודש, ומאז לא עידכנה. הכל בסדר?

מיכלית יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איפה אני... טוב, נו- שאלה טובה... אני (לפעמים) פה ואני גם שם (בעיקר שם). "שם" זה הבית שלי, עם הילדים האהובים שלי שחוגגים איתי את החופש הגדול. גילינו, שלפעמים לא צריך יותר משמחה בלב כדי להנות מהמצב בו כולם משתעממים, מהחופש הגדול. אני גם עם אהבה גדולה בלב לבעלי, לאותו איש שבשקט הסוער שלו מלווה אותי, בדרכו שלו מחבק ונמצא, רגיש ומרגיש אותי. לאחרונה אני גם עם עצב גדול על חברי הטוב, דיויד, שהלך לעולמו, זה היה האיש שלימד אותי שאפשר לעשות ה-כ-ל כי השמיים הם לא הגבול בחיים הללו, ולדאבוני המחלה הכניעה אותו לפני ימים ספורים. אני מרגישה שייכת ולא שייכת באותה מידה לאוכלוסיית החולים בסרטן, שכן, מנסיוני האישי גידולים במח הם מעין ישיבה על הגדר- זה כן סרטן אבל לא מתנהג כמו סרטנים אחרים. אני מפנה אנרגיות בעיקר לעצמי ולעולמי הקטן, השיר "רק על עצמי לספר ידעתי" מתנגן לי בראש מדי פעם, חושבת על הרוחב העצום של עולם הנמלה הצר שלי, כאילו מודדת את החיים לרוחב ולעומק- לא לאורך ולמרחקים אליהם למדתי למדוד בעבר. אני לוקחת תרופה שהרופא ההומיאופט (הודי, מכלכותה) שרקח לי אותה אומר שיש 8 מקרי החלמה מלאה מתוך 10, תרופה חדשנית שבעיני באמת ובתמים תחלים אותי. את התקווה לא לקחו ולא יצליחו לקחת ממני לעולם, בזה אני בטוחה!! את הפורום אני פוקדת מדי פעם, אוהבת את האנשים שפה, את הכנות והאהבה הגדולה שמאחדת את כולנו. ואיפה את, מיכלית? האם תגיעי למפגש? יום טוב לכולם! אילת.

אילת החן והתקוה../images/Emo23.gif

לא אתן שיקחו ממך את התקוה. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם יקירה
אני כאן, כמו תמיד, לפעמים קוראת, לפעמים נעלמת, לפעמים עם המשפחה, לפעמים מתנתקת מכולם, נלחמת כמו תמיד ומקוה שגם בסיבוב השני אנצח. נשיקות

אילת בי' אחת, גם אני מציצה לפעמים

לראות מה נשמע? עדיין נצבט כל פעם מחדש לפגוש את הכאב הזה שכאן אך גם לדעת שאנו גיבורות וזאת לא בלשון המעטה..חחחחחח ולתת מהכוח הזה שצברנו גם לאלה החלשים היום. אני היום שלוש שנים אחרי הגילוי, שנתיים אחרי הטיפולים, ביקורות כמו כולנו, עדיין מאוד רגישה למילה "סרטן", אך בסה"כ השיגרה והאהובים מסביב מחזירים אותי לדרך המלך ולפעמים אפילו לא חושבת על זה יותר........ חיבוק ואהבה איילת האביב

lili the one

New member
גם אני כאן כשיוצא.....אבל לא שוכחת

הי מיכלי, נחמד שקפצת לבקר. מידי פעם קוראת בפורום אך כבר לא תמיד מגיבה. מרגישה טוב, השיער צומח לו לאיטו, וחזרה לשגרה.

למעלה