איפה כל שועלי הטיולים באמצע השבוע?

schwinnie

New member
איפה כל שועלי הטיולים באמצע השבוע?

דרושים מתנדבים לחיפושים אחרי דנה בנט באזור המושבה מגדל. מציע שרוכבים שמעוניינים יפנו אלי ישירות במסר ואפשר גם לפרסם במקביל בפורום מתי הם יכולים להגיע (בעיקרון צ"ל בוקר מוקדם או אחה"צ היום או מחר. אין טעם לתכנן לטווח יותר ארוך). כשתתגבש קבוצה של שניים או יותר אודיע לחפ"ק. איןטעם שכל אחד יתקשר עצמאית וגם לא להגיע בצורה "פרטיזנית". כרגע הבעייה העיקרית היא מיעוט המתנדבים. אני במייל: [email protected] טל. 056-484893

רֶשֶף

New member
מה קורה עם זה באמת?

יאיר, תדליף משהו. שנוכל להיערך בהתאם.

עוד אחד שלא הסתדר לו מחר ?

אני לא נערכתי בזמן, ופספסתי את מחר בבוקר. אבל - אם יש "משמרת שניה" למחר מהצהריים, אני יכול להגיע. ואם לא, אז אם עדיין יהיה צורך ביום שלישי, אני אגיע מהבוקר. שרשרו פה אם יש מצטרפים ל "מועד ב'"

schwinnie

New member
יש כמה וכמה רוכבים שמתכוונים להגיע

הבולט והמוכר לכולנו הוא יורם גלבוע (EZ Riders). בלי שהרגיש מיניתי אותו למפקד הבכיר בשטח (לפחות למחר בבוקר). אז מי שמעוניין להגיע שייצור איתו קשר. החפ"ק במועצה של מגדל יתחיל לפעול מחר ב-7 בבוקר. קצת מאוחר לנו אבל זה מה יש. צריך להגיע לשם ולקבל תדרוך וגזרת סיור. אני אקשיב לחדשות ואהיה בלילה בקשר עם משטרת טבריה כדי לוודא שלא החליטו להפסיק את החיפושים. נכון לעכשיו הם יתקיימו. טלפונים של חפ"ק ובעלי תפקידים אוכל להעביר בהמשך לכל המעוניין. לגבי משמרת אחה"צ - סביר להניח שיהיה בה צורך. מי שמעוניין ללכת על "משמרת" זו שיודיע לי בבקשה. על שעות הצהריים החמות אני לא בונה ולא ממליץ לאף אחד לצאת בהן לפעילות רכובה.

רֶשֶף

New member
רוצה, אבל לא יוצא ../images/Emo4.gif

יש לי ישיבה מחר ב-9:00. אבל בשביל מטרה כזו אולי אוכל לחתוך במגמת אחה"צ. אגב, החזאים צופים התחממות נוספת
יאיר, מה עם איזה צו 8 לכל מתנדבי המשא"זים הרכובים באשר הם?

schwinnie

New member
לא נורא...

גם אני תרמתי את חלקי בתיאומים כל היום ולמרבה הצער לא אוכל להגיע. אתנחם במשמרת משא"ז בשכונה בערב. אפשר שיהיה צורך אחה"צ או למחרת בבוקר. תעקוב אחרי החדשות ותהיה בקשר. כנראה שמתנדבי המשא"ז ברובם הם טיפוסים פחות ספונטניים, אבל בכ"ז יגיעו ממשא"ז כרמיאל+ חיזוק של זכרוני אחד וממשא"ז מוטורולה (כן, יש כזה דבר).לגבי ההתחממות - השבעתי את כולם שלא ירכבו אחרי שעה 10:00. (לא רוצה שיתבעו אותי
). בסה"כ נראה שההיענות היא יפה ונשמע מחר דיווחים מהשטח.

למעלה