איפה כן ואיפה לא לאכול ארוחת בוקר?

איפה כן ואיפה לא לאכול ארוחת בוקר?

יש המלצות? כי אכלנו הבוקר במרינה, ב"קקאו", וזה היה על הפנים....

צודק ../images/Emo13.gif אבל...

מתחשק לפעמים, קצת לראות א/נשים, לקבל שירות טוב וקצת עיצוב לצלחת ומה שיש בה. האמת היא שבבית אפילו פרוסה פשוטה של לחם אחיד עם גבינה לבנה וזיתים, היתה נראית יותר מזמינה מהצלחת שקבלנו הבוקר....

במסעדת תפוז במושב בצרה

או שזה נחשב בני ציון? אבל לא כדאי יום שישי בבוקר... קשה להשיג שולחן ואי אפשר להזמין שלחן מראש

אה... ויש גם בית קפה נורא נחמד

במושב אודים (ליד איקאה) אבל שכחתי את שמו. נדמה לי מוסקט. אווירה נעימה וחנות חמודה ליד...

lulyK

New member
במנטה ריי או בבראסרי בת"א ../images/Emo3.gif

(מצטערת עוד אין לי המלצות שרוניות).

מסעדות

אני בעד תפוז. היום שמעתי שההמתנה בבראסרי הפכה להיות בלתי נסבלת. אני צודקת?

מזל2006

New member
בונז'ור רעננה

אחריי הרבה הרבה מסעדות ובתי קפה שעברתי בכול בוקר, אני שמחה שמצאתי את המקום הנכון לשבת ולפתוח איתו תבוקר בחייוך ובהרגשה משפחתית ואוהבת. היחס הוא מעל לכול שלא נדבר על האוכל שבוודאות נחתך על המקום והלחם נאפה במקום. חוץ מהאכול יש את הבעלים(בני) שתמיד מנסה לשמח ולתת את התחושה שאתה בבית וברוך הבא. וווובבקקייצווורר תנסו ותראו כמה שאני צודקת

בונז'ור זה קפה הבית שלי

ככל שאני יכולה, אני מתחילה שם את הבוקר. בשישי אני שם לפחות פעם אחת. פגישות חברתיות - רק שם. קפה שכונתי טיפוסי וטוב. אבל לא לזה התכוונתי ב"המלצות". בונז'ור סגור לצערי בסו"ש. כמו כן - דוקא משום שהוא סוג של הרחבה של הסלון הביתי שלי, המונח "לצאת" מדבר על מקומות אחרים
אם את יושבת בבונז'ור - שימי לב שיש שם סטיקרים של הפורום, על הזגוגיות. אם את רוצה אחד, בקשי מבני

HayaBee

New member
קניון רננים, מתחת לכיפה העגולה, הורידו שם את

הלוגו ואת שלט עם שם המקום, דומני השם קפיטוליו. יש אפשרות לאכול ככל יכולתך תמורת 58 שח ויש לפי מנות והזמנה משהו כמו 45 שח. יש מפלי שוקולד ויש הרבה שיכנועים, המון סלטים והכל נראה מצוין, גם הדקורציה השתנתה, הרבה פינות ישיבה, נראה נחמד ונעים.

למעלה