איפה לדעתכם כדאי לי ליפתוח פלאפליה בראשון מבטיחה את הפלאפל הכי טעים בעולם
L lelelele1 New member 11/2/04 #1 איפה לדעתכם כדאי לי ליפתוח פלאפליה בראשון מבטיחה את הפלאפל הכי טעים בעולם
A amickyaa New member 13/2/04 #7 איפה בדיוק ?? ליד מירו חה,חה או... אולי ליד תיקווה או מכולת יוסי.........או אולי ביחד עם שמוליק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חה,חה איזה מרכז מאאאאפאאאאאן..........
איפה בדיוק ?? ליד מירו חה,חה או... אולי ליד תיקווה או מכולת יוסי.........או אולי ביחד עם שמוליק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חה,חה איזה מרכז מאאאאפאאאאאן..........
S SupeRonit New member 14/2/04 #10 מי זה מירו ../images/Emo35.gif ותבינו אני גרה במישור הנוף ממש "דע את שכונתך" לא חל עליי חוץ מהפיצה-זה אני יודעת איפה זה .. ..
מי זה מירו ../images/Emo35.gif ותבינו אני גרה במישור הנוף ממש "דע את שכונתך" לא חל עליי חוץ מהפיצה-זה אני יודעת איפה זה .. ..
S SupeRonit New member 14/2/04 #11 מי זה מירו ../images/Emo35.gif ותבינו אני גרה במישור הנוף ממש "דע את שכונתך" לא חל עליי חוץ מהפיצה-זה אני יודעת איפה זה .. ..
מי זה מירו ../images/Emo35.gif ותבינו אני גרה במישור הנוף ממש "דע את שכונתך" לא חל עליי חוץ מהפיצה-זה אני יודעת איפה זה .. ..
C cobainos New member 14/2/04 #12 ואת שלושת המשפטים האלה לא יכלת לכתוב אחד אחרי השני כמו בן אדם אלא אם רווח של מטר?
S SupeRonit New member 14/2/04 #13 זו כל הפואנטה להעביד אותכם קצת אבל בגלל שקרמיט תכף יוריד לי את הראש אני נמנעת מלעשות את זה גם כאן למרות שזה מפתה לעשות רווח כי זה פשוט תענוג ואיך אתה יודע שזה מטר -התכוונתי שיהיה מטר, וחצי סנטימטר
זו כל הפואנטה להעביד אותכם קצת אבל בגלל שקרמיט תכף יוריד לי את הראש אני נמנעת מלעשות את זה גם כאן למרות שזה מפתה לעשות רווח כי זה פשוט תענוג ואיך אתה יודע שזה מטר -התכוונתי שיהיה מטר, וחצי סנטימטר
ק קיר קמט New member 14/2/04 #14 פעם באה שתעשי את זה אני באמת אוריד לך את הראש. ואני לא בנאדם שכדאי להתעסק איתו