איפה להקים פלאפל גורמה?

drew

New member
איפה להקים פלאפל גורמה?

אני רוצה להקים עסק לפלאפל וסביח. - הפלאפל הטעים מכולם והסביח המוצלח בעולם כבר שיפרתי מתכונים, למדתי מהמתחרים, חידשתי חידושים ורק מיקום טוב. אין לי. עיזרו לי בבקשה אנשים טובים. הצעות למיקום מתאים בכל השרון וגוש דן יתקבלו בשמחה ובתודה. פלאפל חינם לשנה מובטח לכל מי שהצעתו תתקבל. תודה דרור

נ י נ י4

New member
שיח מוניס- מול אוניברסיטת תל אביב

גם מיקום עם שם אותנטי לפלאפל שלך, גם כל הסטודנטים, מרצים, עובדים, עובדי מכונים בסביבה יבואו לאכול. מקווה שיש שם מקום מתאים להשכרה. תבדוק. אם תהיה ממש טוב אולי גם יגיעו כל דיירי הסביבה- רמת אביב ישנה, ב', ג', אפקה, וכדומה... בהצלחה :)

דיק.

New member
יש כבר סביח

שהוא "המנה הטובה ביקום" לפתוח אחד שיהיה רק המוצלח בעולם נשמע או איזה רפליקה חיוורת או שסתם אתה מעמיד את עצמך במקום שני זו דעתי בכל מקרה : )

drew

New member
הסביח הטוב ביקום -

במקרה של עובד, אני מוכן להיות מקום שני. בכל מקרה השתמשתי במטבע לשון כדי לעורר עניין ותגובות בפורום. יש מספיק אנשים, מקום וטעמים שונים לשני עסקים מוצלחים בתחום. יש לך רעיון למיקום?

דיק.

New member
כן -עובד

לא יודע לגבי מיקום ההצעה של סביבות האוניברסיטה נשמעת לא רע

zuziko

New member
הייתי מכוון לרמת אביב ג' או תל

ברוך צפון. שכונות שיכולות לפרנס אותך בעצמן אם תהייה ייחודי ומשובח, מצד שני נגישות, אין בעיות חנייה נוראות (אם תהייה צפיפות ודאבל - פארקינג).מצד שלישי יש הרבה אוכלוסיית נוער וילדים.(שגם קונים בעצמם וגם במקרים רבים משפיעים בקביעת התפריט המשפחתי. אבל הכי חשוב ש"המוצר" שלך יהיה באמת איכותי, כי אז יבואו (גם בשביל פלאפל\סביח) מכל מקום, הדוגמאות הטובות לעניין הן באמת עובד (במקום מרכזי אך בעייתי לחנייה בגבעתיים, ואבו-חסן ביפו או שווארמה אמיל בחיפה) בהצלחה.

למעלה