איפה להתחיל את הטיול בינואר?

oomer17

New member
איפה להתחיל את הטיול בינואר?

שלום אנשים, אני נוסע בינואר לתקופה של חצי שנה פלוס עם 50000 ש"ח. אני שואל מה לדעתכם המסלול (בגדול !!) או לפחות איפה צריך להתחיל... בהתחשב בזה שאני לא רוצה להפסיד את הקרנבל בברזיל... תודה לכולם !

Mor167

New member
גם אני התחלתי

ב1.1 ואני התחלתי בבואנוס עשיתיי את הדרום עם צ'ילה קצת צפון אנרגטינה עליתי לברזיל לקרנבל ושם פרו... :)

עליסה מ

New member
זה בדיוק מה שאני מתכננת

כמה זמן לקח לך לעשות את צילה וצפון ארגנטינה עד ההגעה לברזיל לקרנבל ?

Mor167

New member
אני לא מיהרתי לקרנבל

והאמת ניסיתי גם להתחמק ממנו זה היה בלי הצלחה...:) לקח שלי חודש וחצי יותר קרוב לחודשים(אפשר להיות שם הרבה יייווותר!!!)

עליסה מ

New member
תודה

נראה לך שבסביבות ה-3 שבועות אני אספיק בכלל משהו בצי'לה וארגנינה עד ברזיל? המטרה שלנו היא לא להיות מארגנטינה וצ'ילה כל כך הרבה כי הן יקרות אלא רק לטעום מהן..השאלה אם 3 שבועות מספיק לטעימה.. כי הבנתי שקצב התחבורה ביבשת די איטי

Mor167

New member
תראי את כל עניין ה..

תחבורה אפשר לעשות או אוטובוסיםן שזה כמה שעות טובות ממקום למקום... או טיסות, שזה כמובן משהו שיכול ליקר לך את הטיול אבל לקצר זמני נסיעות . אני לא ממליצה על טיסות... כי אני אישית לא אוהבת. אבל זה לשיקולך. מעבר לזה אני הייתי באנרטגינה צ'ילה חודש וחצי כמעט חודשים ולא הספיק לי לטעות, יש כל כך הרבה מה לראות שם זה לא יאומן פשוט.... אבל אם את ממהרת לקרנבל אז אני הייתי פשוט עושה את הדרום של צ'ילה ארנגטינה ואשז חוזרת עד בואנוס משם עולה ישר לקרנבל ואז אחרי ברזיל את פרו ומפרו בולביה ואז חוזרת לצפון של ארנגטינה בלי לחץ ...

למעלה