איפה להתחיל

catwomen7

New member
איפה להתחיל

אני בהתלבטות קשה על איפה להתחיל ללמוד שיווק באינטרנט אני כבר שנה וחצי קוראת המון מדריכים -ראיתי וובינרים של מכללת קליקים , איתי פז, -כי הם נראים הכי מומחים שיש בתחום הזה ואני יותר מבולבלת כי אני שואלת את עצמי האם הם באמת טובים כמו שזה נראה או שפשוט הם מפרסמים את עצמם בתחום הזה מעולה?? -וזה רק נראה שהם הכי טובים כשאני נכנסת לתחום השיווק הבנתי שהכי חשוב זה SEO קידום אתרים אבל אני לא יודעת אם חשוב ללמוד עוד דברים שאני בונה אתר

hatkyinc

New member
לעצמך או כמקצוע?

כaffiliate או עבור משהו שלך? מה את אוהבת? במה את טובה? במה את חושבת שאת רוצה להתמקד?

catwomen7

New member
אוקיי אז

אני רוצה לבנות אתר שאת הכסף אני עושה מאפילייט אין לי מוצר למכור אני רוצה לבנות אתר שמפנה לאתרים שקונים בהם -וזה בעצם קורה ברשת שותפים וכן זה לעצמי -לא כמקצוע אני רוצה אתר שממליץ על מוצרים -או אתר שמפנה לקופונים (קנייה חברתית ) אני הבנתי שאני לא צריכה לדעת לבנות אתר או לעצב אני יוכלה להשתמש באווטסורסינג -אבל למי לפנות יש באינטרנט אינסוף מדריכים ומרוב מידע אני הלכתי לגמרי לאיבוד

hatkyinc

New member
אוקיי

1. לבחור עברית/אנגלית. 2. אתרים ממליץ לעלות בוורדפרס ולהשתמש בתבניות ותוספים חינם. 3. אם בעברית outsourcing יש את wpjobs.co.il אם אנגלית יש הרבה rentacoder, elance odesk. 4. החתימה פה יצאה רע, בפעמים הראשונות כדאי להשתמש בתצוגה מקדימה ויש בתפוז פורום רק לניסויים, ובכלל זה לא קהל רלוונטי לרוב לקישורים האלה. 5. את מוזמנת לאתר שלי, רשימת התפוצה הראשונה (תחת כלים) היא קורס חינם שאני מעלה בקרוב והוא יהיה מעוד רלוונטי. 6. יש עוד הרבה מידע שאני משחרר על קידום אתרים, מקורות מומלצים נוספים בעברית זה למשל pjs.co.il שאלות ממוקדות יותר?

למעלה