איפה לומדים ליידי-סטייל וסמבה?

sapirst

New member
איפה לומדים ליידי-סטייל וסמבה?

הי סלסרוס יקרים, אני רוצה ללמוד 2 דברים חדשים: סלסה ליידי סטייל וריקודים ברזילאים - סמבה ושורות. מישהו יודע איפה מלמדים? אשמח מאוד מאוד לקבל פרטים על הדרכות וקורסים....

navy123

New member
לגבי ליידי סטייל...

רק אצל איתי לפיד. מלמד בכפר סבא אצל יניב ילון. בהצלחה

XUXA141

New member
תשובות.

1. לידי סטייל בדרך כלל הולך בקורסים. מעבר לקורסים שיש בקונגרסים, מדי פעם מתפרסמים קורסים חדשים - נסי לשאול בDNA - החבר'ה שמלמדים שם היו פעם בפוקוס והיו עושים קורסים כאלה, אני לא יודעת מה המצב היום. 2. לימוד סמבה - בימי חמישי ב"ביכורי עיתים" יש לימוד של סמבה פלוס מסיבת ריקודים, ובמקביל גם לימוד סלסה פלוס מסיבת ריקודים כך שיש לך מהכל, את יכולה לנדוד בין האולמות ולהנות משני העולמות, וכמובן שאם רק סמבה מענין אותך את יכולה להשאר באולם של הסמבה. הכל כלול באותו כרטיס.

sapirst

New member
תודה!

תודה על התשובות! מי החברה שמלמדים ליידי סטייל בDNA? האם נילטון בא לארץ לתקופה קצרה או שההדרכות צפויות לתקופה?

XUXA141

New member
נילטון מדריך קבוע.

יש לו סידרה של שמונה שיעורים שהוא מעביר במחזוריות, ואחרי השיעור יש ריקודי שורות ברזילאים וגם קצת ריקודי זוגות כמו פוהו ולמבדה.

dudisrael

New member
קורס Lady Style במועדון ביילטינו

קורס Lady Style למתקדמות בת"א.

vashla

New member
ליידי סטיל, שורות וכל מה שתרצו..

אצל דיאן, מורה מדהימה, הלימוד כייפי, מהנה מומלץ מאוד! היא מלמדת הכל מהכל לפרטים

reggie k

New member
סמבה וריקודי שורות ברזילאים

היי ספיר, יש שיעור ריקודי שורות ברזילאים וסמבה בכל יום שני, ב - 19:40 במרכז לביכורי העתים בתל אביב. לאחר השיעור יש שיעור זוק למבדה, ומסיבה (הכל כלול במחיר שהוא 30 ש"ח) בנוסף, בימי חמישי ב - Honey Beach יש מסיבה ברזילאית מגוונת, שם את יכולה לתרגל את כל מה שלמדת בשיעורים שלנו (סמבה, ריקודי שורות, זוק למבדה). פרטים נוספים את יכולה לראות ב - www.2dance.co.il, כאן בפורום בהודעה שהשארתי למעלה או לשאול אותי. ;)

למעלה