איפה לומדים עיצוב במה, תפאורה?

moranaviv

New member
איפה לומדים עיצוב במה, תפאורה?

אשמח לקבל המלצות על מוסדות לימוד בהם יש לימודי עיצוב במה, תפאורה

כל המוסדות שאני מצליחה לזכור:

כיוון שקיבלתי הערה צודקת בהחלט על שהפניתי מתעניינים רק למוסד בו אני מלמדת בימים אלה, ושזה לא ראוי למנהלת פורום, אני מתקנת דרכי מעל במה זו ואציין את כל המוסדות שעולים בזכרוני ברגע זה, ואם יש עוד עליהם אני לא יודעת או לא זוכרת- זה המקום, חברות וחברי פורום יקרים לתקן ולהוסיף: בענייני עיצוב במה-תפאורה, מוסד שגם נותן תואר בעניין הוא אוניברסיטת ת"א, ואם אני לא טועה גם אוניברסיטת חיפה. הגולשת הידועה בכינוי שבלולית לומדת בימים אלה במגמת עיצוב הבמה של אוניברסיטת ת"א ותוכל להעיד טוב ממני על טיב הלימודים. במכללה ללימודי הטכנולוגיה יש מגמת עיצוב הכוללת התמחות בעיצוב לתאטרון בסימינר הקיבוצים יש מגמה לעיצוב לתאטרון (הכוללת גם טיפל'ה תאטרון בובות). בענייני עיצוב במה המשלבים גם תאטרון בובות יש את בית-הספר לאמנות תאטרון הבובות בחולון (שבו אני מלמדת ועל כך אני מצהירה למען הסדר הטוב), יש את בית הספר לתאטרון בובות ודרמה של דבורה צפריר ברמת-אביב, יש את בית הספר לתאטרון-חזותי בירושלים, ויש את המכללה לתאטרון בעכו (לא זוכרת את שמה אך אחת מחברות הפורום לומדת בה וסיפרה לנו עליה, אפשר לבדוק זאת בהסטורית הפורום). יש גם אפשרות ללמוד פרטי. אני מזמינה כל מי שמלמד פרטי לפרסם כאן את עצמו ואהיה הראשונה- אני אני

תיאטרון בובות

אני גם מכירה את לימודי תיאטרון הבובות שלומדים במחלקה למדריכים בבית ברל, בבית הספר לאמנות - זה נקראה אצלהם "תאטרון בובות ככלי שיקומי" - מסלול של שנתיים שמקבלים בו תעודה של מדריך מוסמך. שווה לבדוק אצלהם.

למעלה