איפה ללמוד מדעי המחשב?

joz2008

New member
איפה ללמוד מדעי המחשב?

אני בחור בן 26 ששוקל ללמוד מדעי המחשב רציתי לדעת איפה הכי טוב ללמוד את המקצוע? איפה הלימודים הכי טובים? איזה אוניברסיטה\מכללה הכי נחשבים? ומי שיודע שיכול לספר לי בקצרה על קושי הלימודים, תנאי קבלה וכו'...... תודה מראש

HaifaMan

New member
טכניון../images/Emo47.gif

ההמלצה שלי היא כל אוני' גדולה - את"א, טכניון, העברית ובן גוריון. אלו "נחשבות" לטובות ביותר.

vinney

Well-known member
קשה להמליץ לך בלי לדעת קצת עלייך

יש לך בגרויות /פסיכומטרי? אתה יכול להרשות לעצמך שלוש-ארבע שנים של להיות סטודנט נטו (ואולי קצת מלצר)? אתה שואף ללימודים מתקדמים? יש לך נסיון מקצועי בתחום? אתה עובד עכשיו או רוצה לעבוד תוך כדי הלימודים? עקרונית, כל אוניברסיטה טובה, מכללות צריך לברור קצת יותר טוב. על מה זה נחשב ואיך מודדים יוקרה תבדוק בשאלות הנפוצות.

HaifaMan

New member
לא צריך להיות מלצר בתחום הזה

יש המון ביקוש לסטודנטים במקצועות האלו בעבודות בתעשיה עצמה, בשכר הרבה הרבה יותר גבוה ממלצרות וכמובן עם נסיון שתורם המון לרזומה.

vinney

Well-known member
יכול להיות שכן, יכול להיות שלא

מה שבטוח אולי. הוא יתחיל ללמוד באוקטובר, מחפשים סטודנטים בד"כ משנה ב', זה אומר שאתה מנסה לנבא מה יהיה עוד שנה וחצי בתעשיה שבפעם שעברה התפוצצה כולה תוך חודשיים. לא ממליץ לך, לאור מצב הרעוע שיש עכשיו.

HaifaMan

New member
אני חושב שלסטודנט טוב תמיד תהיה עבודה בתחום

המצב כרגע כ"כ טוב שגם לסטודנטים בינוניים אין בעיה למצוא עבודה, אבל גם אם יהיה גרוע יותר אני מאמין שלטובים תמיד יהיה ביקוש.

vinney

Well-known member
נכון. אבל אנחנו לא יודעים שום דבר על הבחור

זוכר? סטודנט טוב למדמ"ח תמיד יחשוב על המקרה הגרוע ביותר

HaifaMan

New member
אני חושב שכל אחד יכול להיות טוב ולהצליח

ולכן לא היה צריך להכיר אותו כדי לכתוב מה שאמרתי (זוכר? משהו גנרי
)

vinney

Well-known member
פה אתה כבר טועה. לא כל אחד יכול להיות טוב.

אבל אני חושב שמיצינו.

HaifaMan

New member
אין דבר כזה דעה לא נכונה לדעתי.

זאת דעתי וזה מה שאני רואה מנסיוני (אני ממש לא חושב שאני כזה תותח ואני עדיין נחשב למצטיין). בהחלט מיצינו.

eli levi 77

New member
מאיפה אתה בארץ?

מה הנתונים שלך? יש פה המון שיקוליישן. לגבי הטכניון שהומלץ פה - אין ספק שיש כבוד. גם לאוניברסיטאות. תחשוב רק אם אתה רוצה להסתבך עם שביתות כל השנה, וראינו בדיוק לאיזה מצב זה יכול להגיע שנה שעברה. אנשים אכלו אותה חזק. נראה שאחד הלקחים משנה שעברה זה היתרון של המכללות בעניין. זה מה שאני עשיתי לפחות - לי המליצו כאן בפורומים על המכון בחולון, בין היתר כי אני גר יחסית קרוב. מקום ברמה גבוהה, ולדעתי תמצא גם ברשימות פה בפורום חוות דעת דומות. בהצלחה.

vinney

Well-known member
לא נראה לי שהמליצו לך פה בפורום

אולי אלה שמשלמים לך את הכסף על הפרסום המליצו לך. אני מבקש שלא יהיו פרסומות סמויות בפורום, אם אתם רוצים לפרסם את המכון - תפנו לתפוז ותפרסמו.

למעלה