אני בחור בן 26 ששוקל ללמוד מדעי המחשב רציתי לדעת איפה הכי טוב ללמוד את המקצוע? איפה הלימודים הכי טובים? איזה אוניברסיטה\מכללה הכי נחשבים? ומי שיודע שיכול לספר לי בקצרה על קושי הלימודים, תנאי קבלה וכו'...... תודה מראש
יש לך בגרויות /פסיכומטרי? אתה יכול להרשות לעצמך שלוש-ארבע שנים של להיות סטודנט נטו (ואולי קצת מלצר)? אתה שואף ללימודים מתקדמים? יש לך נסיון מקצועי בתחום? אתה עובד עכשיו או רוצה לעבוד תוך כדי הלימודים? עקרונית, כל אוניברסיטה טובה, מכללות צריך לברור קצת יותר טוב. על מה זה נחשב ואיך מודדים יוקרה תבדוק בשאלות הנפוצות.
מה שבטוח אולי. הוא יתחיל ללמוד באוקטובר, מחפשים סטודנטים בד"כ משנה ב', זה אומר שאתה מנסה לנבא מה יהיה עוד שנה וחצי בתעשיה שבפעם שעברה התפוצצה כולה תוך חודשיים. לא ממליץ לך, לאור מצב הרעוע שיש עכשיו.
מה הנתונים שלך? יש פה המון שיקוליישן. לגבי הטכניון שהומלץ פה - אין ספק שיש כבוד. גם לאוניברסיטאות. תחשוב רק אם אתה רוצה להסתבך עם שביתות כל השנה, וראינו בדיוק לאיזה מצב זה יכול להגיע שנה שעברה. אנשים אכלו אותה חזק. נראה שאחד הלקחים משנה שעברה זה היתרון של המכללות בעניין. זה מה שאני עשיתי לפחות - לי המליצו כאן בפורומים על המכון בחולון, בין היתר כי אני גר יחסית קרוב. מקום ברמה גבוהה, ולדעתי תמצא גם ברשימות פה בפורום חוות דעת דומות. בהצלחה.