איפה לעזאזל משיגים קומיקס בארץ הזאת

comicsgirl

New member
איפה לעזאזל משיגים קומיקס בארץ הזאת

ולא דרך האינטרנט... חוץ מזבנג (שעובד כבר 15 שנה, בערך) וארינאה (שרק עכשיו יצא) אני לא מצליחה להשיג קומיקסים! בכלל! אני צריכה עזרה!!! רעות.

chatenoire

New member
קומיקס

חנויות קומיקס ממש קיימות כיום רק באינטרנט. לנהל חנות "אופליין" לקומיקס בלבד זה עניין בלתי רווחי להחריד, ולפני ששוק הקומיקס בארץ יתפתח קצת, אין טעם לפתוח אחת. אם קריטי לך לא להשיג חוברות דרך האינטרנט, למרות שזה בטוח והרבה אנשים מרוצים, את יכולה לחפש ב"עולם הירחונים". יש להם שם בעיקר טייטלים מוכרים של מארוול ודי.סי., ואולי עוד כמה דברים.

comicsgirl

New member
אביב, ממצב?

אני דווקא מחפשת קומיקסים של J scott campbell. וד"א-שיהיה לך בהצלחה בגיוס עוד שבועיים...

chatenoire

New member
תודה רבה

אם את מחפשת משהו ספציפי, אני משוכנעת מעבר לכל ספק שכל אחד מהספקים של שלוש חברות הקומיקס יוכל לעזור לך הרבה יותר ממוכרים בחנויות ספרים או מגזינים. ביקשת דוכן בראשון? קיבלת. אנחנו נהיה בקניון הזהב ביום שני הקרוב, מארבע עד מאוחר בערב.

Emblem Wearer

New member
בהצלחה אביב

אגב, אם מותר לך לחלוק את האינפומציה, תפקידך הצבאי ינצל את כישורייך האיוריים/גראפיים? כלומר להתחיל לחפש עבודות שלך ב"במחנה" או פורום צבאי אחר?

*GormE*

New member
מה אמרת..?

צבא מנצל כישורים? לא בבית ספרנו רק הבינוניים ביותר ייצגו את מדינתנו והשאר- יכינו קפה (או יתכנתו מחשבים ויהיו חובשים!)

effigy

New member
שפשוף עים.. אומרים את זה גם לבנות?

בכל מקרה.. היא מתגייסת רק עוד שבועיים אז חכו

ogmios

New member
אני לא בטוח

שזה אומר מה שאתה חושב שזה אומר, בהקשר של בנות. או שאולי אני רק עייף מאד ולא מפוקס
אדיוס, אוגמיוס שפוך

row

New member
תתפלא אבל אפשר...

וזה גם באותו הקשר...אל תשאלו איך או למה...

למעלה