איפה לקנות בשר טוב?

איפה לקנות בשר טוב?

שלום לכולם, מחר בערב אני עורך בביתי הקט ערב על האש, הבעיה שאני כל הזמן קונה בסופרים ומתאכזב, הפעם אני הולך לקצב, איפה אפשר לקנות בשר טוב, המליצו לי על איזה חנות ביפו, אבל אני מאיזור מודיעין... חוצמזה יכול להיות שאני מאוכזב מהבשר בגלל גריל הגז שיש לי? חסר לי את הריח של הפחמים?

אייבורי

New member
אין קשר

אפשר לעשות בשר מעולה בגריל גז אמנם לגריל פחמים יש טיפה יותר ארומה, אבל זה בקטנה לגמרי אם אתה לא מרוצה, תחליף קצב. בשר טוב אפשר לקנות בטירה לצערי לא מכיר קצב טוב באזור מודיעין

התכוונתי בקר, לא סוס

אייבורי

New member
../images/Emo8.gif

גיסנו, תרגע, יש סוסים שמדברים עברית. אבל בטירה באמת יש קצבים מעולים [אתה גם יכול לקנות אצל משק זמיר שגם נמצא בפאתי טירה]

באמת מאוד מעליב ולטעמי גזעני

למעט האטליז שלנו שגם הוא יושב בטירה יש בטירה עוד מס אטליזים שמשרתים קהל ישראלי בהצלחה ואינם מוכרים סוסים יותר קל להשיג בשר קלוקל בשווקים הישראליים מאשר בטירה ההומור שלך לצערי מריח מגזענות וחבל

udical

New member
../images/Emo207.gif - איפה באמת אני יכול לקנות בשר סוס?

אני יודע שהוא מגיע בהרבה מאוד גירסאות. מאומצות וצלעות ועד לנקניקים שונים ומ(עו)שונים. תודה

צלשף

New member
טוב לשבת הקרובה זה כבר לא יעזור

אבל בתל-אביב ברחוב פרישמן מ'ס 59 ישנו אטליז מצוין טלפון;03-5245141 מקום קטן וקסום

qazwsx46

New member
בשר טוב

בשר מצויין בקצביות בטירה. גם איכות מצויינת מחירים טובים ונקיות של בתי מרקחת. "משק זמיר" באזור התעשיה של טירה גם מומלץ. כל הקצביות פתוחות בשבת והשירות מצויין.

קניתי בסוף (בקר) ברחובות, היה ככה ככה

קניתי כמה חתיכות אנטריקוט עבות מיושנות (כ 60 ש"ח לחתיכה) אבל אני כנראה עוד צריך להשתפר באופן הכנת הסטייק, לא יצא טוב למרות שלסטייק היה פוטנצייאל...

Axax1

New member
אם אתה ברחובות יש לך את מו ומו

יש להם סמוך למסעדה בשרים נהדרים.....

שם קניתי...

רק לא רציתי לעשות פרסומת... הבשר כנראה היה טוב, נתח אנטריקוט מיושן בעובי של 4 ס"מ אבל כנראה שאני לא יודע לעשות אותו טוב
יש לי מנגל גז, שמתי על פול גז הנחתי את הסטייק, לחמש דקות (ארבע אם לדייק) כל צד קיבל צבע צרוב אחיד, וטיפה מלח פלפל - תבלון יחיד בסוף המינגול יצא סטייק שאי אפשר לאכול

צלשף

New member
אתה לא השם כפי הנראה

הסטייקים לא היו משוישים מספיק בשומן וגם לא מיושנים מספיק

למעלה