איפה לקנות נעלי סניקרס נמוכות בתל אביב?

assafon10

New member
איפה לקנות נעלי סניקרס נמוכות בתל אביב?

ביום ראשון או ביום שני אני נוסע עם ידידה שלי לתל אביב...רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות נעלי סניקרס כמו האלה של KEDS רק לגברים...אתם יודעים אלה שכולם מתחילים ללכת איתם עכשיו...אני אשמח אם מישהו מכיר מקומות כאלה, תודה!

../images/Emo62.gifמישהו יודע איפה יש קדס במידה 46??

אני לא מוצא... כל פיסת אינפורמציה תסייע:] סניקרס מבד חלקות(כמו קדס) תודה.

assafon10

New member
בקשר לשאלה שלך

קדס מוכרת בארץ רק נעליים לילדים (מידות קטנות) ולנשים. המידה הכי גדולה לנעליים שאתה מחפש (וגם אני..) היא 42.5 וזה לנשים הגדולות. כעיקרון קדס מייצרת נעלי בד חלקות לגברים ומוכרת אותם רק בארצות הברית. ואי אפשר לעשות משלוחים דרך האינטרנט כי כרגע הם מבצעים את ההזמנות רק בתוך המדינה (כלומר ארה"ב וקדנה). בקיצור, הדרך היה להשיג את הנעליים שאתה ואני רוצים היא או לנסוע לארה"ב ולקנות שם (או לבקש ממישהו שגר שם שיקנה וישלח לך לאר..) או שפשוט תקנה פה בארץ חיקויים. אני הייתי אתמול בתל אביב ומצאתי נעלי בד חלקות שחורות ב80 שקל דמוי קדס..הן לא ממש יפות כמו המקוריות אבל לפחות הן מזכירות אותן..קינג ג'ורג' 43 נדמה לי..קוראים לחנות נעלי קטלינה. מקווה שעזרתי ובהצלחה :)

הייתי מבקש שישלחו /יקנו אבל צריך למדוד:/

בג'יפה לא מצאת? השאלה היא לא המחיר אלא המידה:] עד איזו מידה הייתה להם שם? יש מידה 46? תודה רבה בכל מקרה:]

assafon10

New member
המשך לשאלה

האמת שבגלל שבג'יפה המחירים די גבוהים כי זה סחורה מקורית אז לא ממש טרחתי לחפש. כעיקרון הדגמים שראיתי שם ככה ברפרוף הם רק של נשים אבל אם מחפשים טוב יש מצב אתה תמצא איזה משהו..אבל לא בטוח את הנעלי קדס החלקות לגברים (בטח שלא מידה 46..) מה שכן, תלך לALDO..בעזריאלי יש ובשינקין יש..יש שם נעל בד ממש ממש דומה לקדס פשוט היא לא של קדס..אבל ממש דומה..ואותה יש לגברים..במידות של הגברים...לא קניתי כי היא די יקרה איזה 250 שקל או משו כזה..יש אותה בלבן ובאפור כהה כזה נדמה לי

eboy10

New member
היו כאלה בגלי,

במבצע שיצא בו איכשהו שאתה מקבל איזה 4 או 5 זוגות ב-200 אז המון אנשים קנו בכל צבע אפשרי. קשה לי להאמין שיש להם במידה 46 ובכלל קשה לי להאמין שנשאר משהו מהמבצע הזה משהו אבל כדאי לבדוק בגלי.

למעלה