איפה לרכוב ????

tiranm1

New member
איפה לרכוב ????

איפה רוכב מי שמצא אחה"צ פנויים במקרה ??? כמה שיותר קרוב למרכז. לא בא לי על הירקון, אלא אם מצטרפים רוכבים. התחלת רכיבה, 16:00 עד 16:30. הצעות ???

רֶשֶף

New member
מי שעדיין לא היה בפארק יקום, שיקום

תוכל להשתעשע בסינגלונים טכניים בפארק יקום ("שער פולג"), לטפס ולרדת את התל, לשבת על שפת האגם, ללעוס חטיפי אנרגיה ולחשוב מחשבות עמוקות. רצוי להצטייד בצל.

gurdesh

New member
זקוק לעזרה טכנית קטנה

בתור מתחיל ואחרי שירדתי ועליתי את רוב השבילים בתל, ניסיתי מספר פעמים לטפס את המדרגות בצד הצפוני של התל, ללא הצלחה. איך, אם תסכים לומר מספר מילים, מטפסים מדרגות ?

S h u g i

New member
מה שזכור לי מפארק יקום

זה עשרות יתושים,זבובים וכל מיני מעופפים שנדבקים אליך לחולצה משקפיים ולמה לא ... ביקרתי שם פעם אחת יותר מידי .. או שצריך לתאם מראש עם הרשויות של אותם מעופפים כדי לא להפריע להם ? תקן אותי רשף אם זה היה ארוע חד פעמי אבל זה היה ממש בלתי נרכב לחלוטין

רֶשֶף

New member
אוקי, אחד-אחד ../images/Emo13.gif

לדעתי הבעיה בקטע המדרגות היא פחות המדרגות ויותר הדרדרת. אני עצמי עשיתי נסיון או שניים, טיפסתי כמה מטרים והבנתי שזו סתם התעקשות עקרונית. אני יכול לנחם אותך בזה שגם את הירידה הדרומית אני מטפס רק עד החצי. אני פשוט עולה בירידה המערבית ויורד פעם מדרום ופעם מצפון. לגבי מדרגות באופן כללי... יש כל מיני טכניקות, תלוי בגובה המדרגות והמרחק בינהן. אם המרחק בינהן מאפשר לכל גלגל לעלות בתורו, העסק פחות מסובך. כעקרון, מדרגות נמוכות (5-15 ס"מ) אתה פשוט מושך כידון ומדווש במרץ. במדרגות בינוניות (15-30 ס"מ) אתה נדרש להניף את הגלגל הקדמי (התחלה של ווילי) ולתזמן את הדיווש, כך שהקרנק לא יתיישב לך על המדרגה. במדרגות גבוהות (30-50 ס"מ) כבר נדרש ווילי גבוה יותר ונטיות "באני-הופיות" (הטיית משקל הגוף קדימה ודחיפת כידון לפנים) בכדי להעלות את הגלגל האחורי מבלי לדפוק קרנק ו/או גלגשים. ראיתי בעיניים שלי פריריידרים מדלגים באדישות מעל מכשולים של 60 ס"מ ויותר בטכניקה משובחת של באני הופ. אני עוד לא "שם". אני גם לא משוכנע שאני רוצה להגיע לשם
לגבי מדרגות שהמרחק בינהן הוא כזה ששני הגלגלים נדרשים לטיפוס בו-זמנית... גם כאן יש טכניקות, תלוי בגובה המדרגות. ראיתי תצוגות תכלית המבוססות על עמידה במקום והקפצת האופניים (טריאל-סטייל). כשאני "אהיה גדול", אולי אני אצליח לבצע כזה קוּנץ
ואליך יוסי... אכן, זכור לי ערב אחד, בקיץ שעבר, שגלשנו לשעות החשיכה וחטפנו מתקפת יתושים שלא תאמן. הם פשוט התנפלו עלינו בלי גינונים מיותרים. אבל זה לא ככה כל הזמן. הייתי שם פעמיים רק בשבוע האחרון ולא נתקלתי ביותר ברחשים מבכל מקום אחר. מה שכן, השיחים בצידי השבילים צומחים פרא ודוקרים בלי רחמים. ראה הוזהרת. אבל אני מניח שגם זה חלק מהחוויה

Eli R

New member
רשף אתה צודק ! ! !

ביום חמישי רכבתי שם פעם ראשונה עם talctalc ואכן, כל-כך קרוב לבית וכל-כך מהנה. (. . . אפילו שהבאני-הופ האחרון היה גבוה מידי ומהר מידי, והכידון לא היה ישר לגמרי בנחיתה ועוד כל מיני תירוצים שאותותיהם ניכרים ברגל ויד ימין שלי. בקיצור התרסקות משובחת שגרמה לכמעט התקף לב לרכב שחלף בשביל הגישה למשטח החלקה וראה אותי מגיע לרצפה בצורה לא לגמרי הגיונית
) לכל המעוניינים - שווה, ולכל אנשי הסביבה, ממש מתחת לבית. אלי

IlanShacham

New member
יער בן-שמן - קל"ב ואיכותי!

אני, לצערי, עובד בשעות אחה"צ. (וחוצמזה, כבר רכבתי היום, ראה הודעה בפורום הראשי
)

BikingViking

New member
בן שמן

כמובן. אני יכול להתארגן בהתראה של יומיים שלושה בד"כ

למעלה