איפה לשאול על בעיה עם ליברהאופיס 4.2.0 ב XP?

aviMalool

New member
איפה לשאול על בעיה עם ליברהאופיס 4.2.0 ב XP?

ואם כבר העליתי, אני גם אשאל. calc של 4.2.0 נתקע. ב 4.1.0 יש סימנים דומים, אבל שם אני מצליח להסתדר. מצורף קובץ. לא יודע אם הבעיה קימת בו, נמאס לי מזה. את הקובץ יצרתי על ידי שינוי של הקובץ שאיתו יש לי בעיה. לא יודע להצביע על הבעיה המדויקת. התאור שאני כן יכול לתת הוא שב 4.1.0, החלון מאבד את הצורה שלו. הוא לפעמים נעשה קטן יותר, כאשר ברוח שבין הגודל המקורי לגודל הקטן יותר מופיע מה שהיה בחלון הגדול. ב 4.1.0, אני ממזער את החלון, ואז מגדיל מחדש, וזה מסתדר. ב 4.2.0 זה נתקע. אני לא מצליח למזער, או לעשות שום דבר חוץ מלהרוג את החלון. יש לי רושם שזה קורה רק בקבצים שיש בהם עברית. יתכן שיש לי מעט מדי זכרון במחשב, אבל בכל זאת עם 4.1.0 אני מצליח להסתדר, ועם 4.2.0 לא.

אiהד

New member
זה לא נראה לי כמו משהו לפורום

אלא לדיווח באג בליברה

aviMalool

New member
לדעתי עדיף לנסות קודם למקד את הבעיה

הבעיה בתחילת השרשור נראית לא מספיק ממוקדת. ואולי קשורה לעברית. לדעתי זה עדין לא בשל לדיווח. הם לא יוכלו לשחזר. בכלל, אולי אני היחיד שרואה זאת? אולי באמת עלי פשוט להוסיף זכרון? ואולי בגלל שאני משתמש בעברית על XP אנגלי, כלומר עם start, לא התחל, בפינה השמאלית התחתונה. מה קורה על לינוקס?

ezaton

New member
בלינוקס זה לא קורה

כלומר - צמצמתי והגדלתי, וזה עבד בסדר. אין לי חלונות עם libreOffice כדי לבדוק שם... מצטער...

aviMalool

New member
באיזו גרסת LO ניסית? ושאלה אחרת על LO.

1. אולי זו היתה בעיה ב 4.2.0, ו/או רק בחלונות. 4.2.1 עובד.
2. שאלה נוספת: אני מנסה לעקוב אחרי ההוראות של העזרה ליצירת סגנון של דף על סמך הדף העכשוי.
2.1 אם הבנתי נכון, הסגנון החדש אמור להופיע ברשימה שנפתחת בשלב 5. אצלי הוא לא
מופיע. האם מופיע אצלכם?
2.2 האם הבנתי נכון שה Page Styles icon בשלב 1 הוא מה שמוקף באדום בפינה הימנית העליונה של התמונה המצורפת?

למעלה